Duo mini parfumverspreider & geurkaars Adagio

Zoom
  • Duo mini parfumverspreider & geurkaars Adagio
  • Duo mini parfumverspreider & geurkaars Adagio

Maak indruk met deze leuke kleine parfumattentie, een perfect idee om een interieur op te fleuren en een echte zinnenprikkelende vibe te ervaren.

€ 34,95
! Binnenkort weer beschikbaar Kopen in de Winkel

Het duo mini parfumverspreider & geurkaars Adagio is een ideaal en geurig geschenk om mensen van wie u houdt een plezier te doen. Te verkrijgen in kleine verpakkingen, zodat iedereen de producten van Maison Berger Paris in eigen tempo kan ontdekken. De antiekgroene kleur past perfect bij elke decoratiestijl en tovert uw kamer om in een cocon, met een vleugje groen. Dit draagt bij aan de stijlvolle zensfeer van de plek. De glanzende zilvertinten zijn spaarzaam gebruikt en laten elk voorwerp op een aantrekkelijke manier tot zijn recht komen. Dit duo mini parfumverspreider & geurkaars Adagio heeft niet alleen esthetische kwaliteiten, maar is ook gebruiksvriendelijk. Doordrenk de sticks van uw miniparfumverspreider of steek de lont van uw minikaars aan om de geur in de kamer te verspreiden. Het bloemige en sensuele parfum Velours d’Orient omhult u met zijn verleidelijke opiumakkoorden, die worden onderstreept met een warme peper- en vanilletoets. Geef uw zintuigen een vibe met deze zachte geurenstreling!

  • Deze Giftset bevat het Huisparfum Terre Sauvage 250ml
Het Giftset bevat :
Hoogte
18,2 cm
Beedte
21,3 cm
Lengte
7 cm
Mateerial
Verre laqué
kleur
Antiek Groen
Referentie
006966
Wettelijke Informatie
Mini parfumverspreider : Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Mini geurkaars : Bevat : 3,7-dimethyl-1,6-nonadien-3-ol. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Verspreidingsduur
Mini parfumverspreider : (+/-) 27 dagen, Mini geurkaars : (+/-) 15 u
het huisparfum Velours d'Orient

Levendig, sensueel en verslavend. De energieke geur van de koffiebloesem in combinatie met de opium- en oranjebloesem geeft dit parfum een stoere vrouwelijkheid. Velours d'Orient heeft enkele pittige facetten, die allemaal het mysterie en de heerlijke geur van vanille met een subtiel accent van amber onthullen. Verslavend? Absoluut.

Topnoten

Koffiebloesem, Opiumbloesem, Citrusvruchten

Hartnoten

Oranjebloesem, Roze peper

Basisnoten

Vanille, Amber, Blond Cederhout

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.