Duo mini set Cercle

Zoom

Val voor de magie van kerst, met deze mini formaten voor een explosie van geuren en kleuren in uw interieur.

€ 34,95
Kopen in de Winkel

Het duo mini cercle, bestaande uit een mini parfumverspreider en een mini geurkaars met een doorschijnende dieppaarse kleur biedt soberheid en een discrete verfijning. Het fleurige en verkwikkende parfum Pétillance Exquise belooft u een explosie aan geuren. De citrusachtige geur van grapefruit vermengt zich met de houtachtige geur van patchoeli en een sprankelende geurnoot van wijn. Een ideaal cadeau in een beperkte oplage voor een feestelijke, kleurrijke sfeer tijdens de kerstdagen.

  • Het Parfumverspreider is voorgevuld met het Huisparfum Pétillance Exquise.
  • 100% plantaardige, GGO-vrije en veganistische natuurlijke was voor een schonere verbranding
Tips voor Gebruik
  • Voor het parfumverspreider: draai uw slierten regelmatig om om de huisparfum te reactiveren en verander uw slierten tussen twee geuren.
  • Wat de geurkaars betreft: Voor een homogene verbranding mag de geurkaaars niet gedoofd worden voordat het hele oppervlak vloeibaar is geworden.
  • Om de geurkaars te behouden: stel de geurkaars niet bloot aan te hoge temperaturen wanneer deze niet wordt gebruikt.
Hoogte
5 cm
Beedte
6,5 cm
Lengte
6,5 cm
Mateerial
Verre laqué
Referentie
006299
Wettelijke Informatie
Parfumverspreider Pétillance Exquise: Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Gevaarlijk. Neem de voorzorgsmaatregelen voor gebruik in acht. Geurkaars Pétillance Exquise: Bevat: tetrahydrolinalool, linalylacetaat, benzylsalicylaat, cumarine, cyclamenaldehyde, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naftyl)ethaan-1-één, 2-(4-tert-butylbenzyl)propyonaldehyde, 3-(p-cumenyl)-2-methylpropyonaldehyde. Kan een allergische reactie veroorzaken.
het huisparfum Pétillance Exquise

Alles begint met de verkwikkende sprankeling van een grapefruitschilletje; vervolgens is daar de elegante, gourmand geur van een bloemenboeket; tot slot installeren zich vol verrukking meeslepende en fruitige basisnoten... Het Parfum Pétillance Exquise is de perfecte illustratie van wat de bedoeling van een feest is. Er wordt gelachen, men maakt samen pret, de melodie van een geparfumeerd geluk, een elegant en een tikkeltje uitbundig kerstfeest.

Topnoten

Grapefruit

Hartnoten

Patchouli, Roos, Lelietje-van-dalen

Basisnoten

Viooltje, Muskus, Champagne

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.