Geurkaars Géode Paprika Terre d'Épices

Zoom
  • Geurkaars Géode Paprika Terre d'Épices
  • Geurkaars Géode Paprika Terre d'Épices
  • Geurkaars Géode Paprika Terre d'Épices

Kies voor de zonnige kleur van deze geurkaars en het kruidige parfum om uw interieur op gezellige wijze te verwarmen.

kleur : Paprika
€ 27,00
Kopen in de Winkel

De geurkaars Géode Paprika Terre d’Épices sublimeert uw inrichting met zijn vurige oranje-rode kleur. Weldadig en karaktervol, maar ook stimulerend en optimistisch, om uw interieur warm en dynamisch te maken. De ontwerper Armand Delsol speelt met de regels van het design en kiest voor een klassieke vorm, maar wel met een originele kleurige twist. Deze moderniteit is ook terug te vinden in de zeefdruk die de houder van de parfumverspreider bekleedt. De geometrische lijnen doen het geheel prachtig uitkomen en maken het nog stralender. Met zijn onstuimige temperament weet deze geurkaars Géode Paprika Terre d’Épices zich te onderscheiden door zijn fantasierijke elegantie. Het amberachtige, elegante huisparfum maakt het geheel helemaal af. Roze peper, saffraan en wierook geven de atmosfeer een pittige, houtachtige aroma. Met hun sterke persoonlijkheid hullen zij uw huis in mooie kleuren en dompelen zij dit in een intense sfeer.

  • Katoenen lont waarvan het vlechtwerk specifiek is aangepast aan de grootte en de geur van de kaars.
  • Parfums gecreëerd door Franse meesterparfumeurs, in de massa gegoten voor een gecontroleerde en homogene verbranding.
  • Intensieve en continue geuren, zowel koud als verspreid, gedurende ongeveer 40 uur.
De Vog
Het in Parijs gevestigde designkantoor De Vog beschouwt het object en zijn vorm als middelen om vooruitgang en emoties over te brengen. Het design is voor alles een middel om de zintuigen te prikkelen. Om die reden maakt De Vog het materiaal tot middelpunt van zijn werkwijze. Het kantoor werkt met grote namen uit de wereld van luxe en cosmetica: Lancôme, Guerlain, Hediard, Fauchon, Maxim’s, maar sinds enkele jaren ook Maison Berger Paris. Sommige iconische lampen van het merk werden trouwens aangepast door De Vog, om ze een vleugje moderniteit te geven, zodat ze goed in het tijdsbeeld blijven passen.
Tips voor Gebruik
  • Blaas de klaars niet uit voordat haar “zwembad” is gevormd, d.w.z. het moment waarop haar hele oppervlak vloeibaar is geworden. De verbranding zal zo gelijkmatig zijn.
  • Pas de lengte van de pit aan door deze voor ieder gebruik af te knippen. De lengte moet ca. 1 cm zijn. De verbranding zal zo schoner zijn.
  • Bescherm uw kaars door deze niet bloot te stellen aan te hoge temperaturen wanneer u deze niet gebruikt.
Hoogte
9 cm
Beedte
7,5 cm
Lengte
7,5 cm
Mateerial
Verre laqué
Hoedanigheid
180 gr
kleur
Paprika
Referentie
007409
Wettelijke Informatie
Bevat : 2,4-dimethyl-3-cyclohexen-1-carboxaldehyde, (2E)-2-methyl-3-pentylacrylaldehyde, eugenol, alpha-isomethyl-ionone, ethyl 2,6,6-trimethylcyclohexa-1,3-ene-1-carboxylate. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Verspreidingsduur
(+/-) 40 u
het huisparfum Terre d'Épices

De kruidige frisheid van roze peper wordt op elegante wijze gecombineerd met de sensuele, fluweelachtige parfumnoot van suède. Zijn bloemige hart van intense rozenblaadjes krijgt een kruidig facet dankzij saffraan en kaneel. Een snufje pruim zorgt voor een modern en kleurig accent. Een parfum als een kameleon die zich aan ieder willekeurig interieur weet aan te passen in combinatie met amberachtige wierook en patchouli.

Topnoten

Suède, Roze peper, Kruidnagel

Hartnoten

Saffraan, Zwarte roos, Pruim-Kaneel

Basisnoten

Wierook, Patchouli, Muskus-Amber

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.