Geurkaars Poesy Bouquet Liberty

Een feilloze schoonheid.. Met de Geurkaars Poesy verspreid u een parfum dat geen enkel compromis sluit.. Een bewijs van absolute romantiek..
€ 25,00
Kopen in de Winkel
Hij is zacht, vrouwelijk en een tikkeltje fleurig.. De Geurkaars Poesy van Maison Berger Paris heeft alles in zich voor een romantisch moment!Deze 240 grams vegan geurkaars beschrijft dankzij zijn 'pinky-brown' gekleurd glas met subtiele rosé gloed de trend zoals hij zou moeten zijn.. De binnenzijde van deze geurkaars is zilverkleurig en stijlvol en verspreidt op elegante wijze het huisparfum Bouquet Liberty.Pasteltinten, romantiek, een frisse bries.. Het is de basis voor de unieke parfum compositie van Bouquet Liberty. Een zacht en verleidelijk huisparfum dat de perfecte balans biedt tussen het groene van eikenmos, het fruitige van peer, rozen en wisteria.. Met Bouquet Liberty verspreidt u tot wel 45 branduren lang een lenteachtig huisparfum dat doet denken aan nieuw leven, een nieuwe geboorte of zelfs misschien wel een onbekende liefde..
Tips voor Gebruik
 • Voor een homogene verbranding adviseren wij u de kaars niet uit te blazen vooraleer het volledige oppervlak van de kaars vloeibaar is geworden.
 • Voor een juiste verbranding adviseren wij u het lont voor ieder gebruik tot 1 cm hoogte af te knippen.
Referentie
006377
Wettelijke Informatie
Bevat: beta-damascenone. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Verspreidingsduur
Verspreidingstijd 35 uur.
Volume
240 gr
het huisparfum Bouquet Liberty

Alles begint lieflijk, met de zoete geur van peer en bergamot. En daarna de bloemige hartnoot, een subtiele poging het evenwicht te zoeken tussen een subtiel boeket van witte bloemen en een tros enigszins waterachtige glycine. Het geheel mondt uit in een warme basisnoot van teder omhullend eikenmos. Met deze lenteachtige onthulling toont Maison Berger Paris opnieuw haar creativiteit, doorspekt met vakmanschap, waarmee de uitmuntendheid van de meester-parfumeurs uit Grasse en de doelmatigheid van haar procedé in dienst van de emotie gesteld worden.

Topnoten

Peer, Bergamot

Hartnoten

Glycine, Lelietje-van-dalen, Roos, Jasmijn

Basisnoten

Patchoeli, Sandelhout, Eikenmos

Een Gebaar, Een Ritueel Over onze Geurkaarsen
We onthullen u alle geheimen om goed voor uw kaars van 100% plantaardige was en zonder kleurstoffen te zorgen, om optimaal en lang te genieten van een aangenaam parfum.
Deze producten kunnen u interesseren :
 • Gratis Verzending

  vanaf 65€

 • Gratis verzending
  Lampe Berger Botania
  € 98,50
 • Word lid van het huis

  Ontdek onze nieuwe collecties, krijg toegang tot
  privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

  Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.