Geurkaars Resonance Soleil Divin

Zoom
 • Geurkaars Resonance Soleil Divin
 • Geurkaars Resonance Soleil Divin
Er danst een vlammetje voor uw ogen.. Oosterse geuren ontvouwen al hun pracht en vervoeren u naar de wonderbaarlijke sensualiteit van de zon..
€ 49,95
Kopen in de Winkel
De Geurkaars Resonance met Soleil Divin is een 240 grams vegan geurkaars die in staat is om u middels een eenvoudige ademhaling te vervoeren naar de wonderbaarlijke sensualiteit van de zon..

Hij wordt omhuld met een grafische sleeve en dient gebrandt te worden met de gouden top. Hiermee wordt de vlam beschermd tegen tocht en wordt het oppervlak sneller vloeibaar, waardoor het parfum zich sneller zal verspreiden.

Het huisparfum Soleil Divin is een orientaals en tevens bloemig huisparfum dat ontwikkeld is rond de mysterieuze bloem: de magnolia. Met noten van o.a. bergamot en vanille wordt dit orientaalse huisparfum tot wel 45 branduren lang op homogene wijze verspreid in uw interieur..
Tips voor Gebruik
 • PVoor een homogene verbranding adviseren wij u de kaars niet uit te blazen vooraleer het volledige oppervlak van de kaars vloeibaar is geworden.
 • oor een juiste verbranding adviseren wij u het lont voor ieder gebruik tot 1 cm hoogte af te knippen.
Hoogte
8,5 cm
Beedte
8,5 cm
Lengte
8,5 cm
Referentie
006382
Wettelijke Informatie
Bevat: linalool, tetrahydrolinalool, benzyl salicylate, citonellol, geraniol, nerol, methyl cedryl ether. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Verspreidingsduur
45h
Volume
240 gr
Wellicht interessant voor u ?
 • Gratis Verzending

  vanaf 65€

 • Word lid van het huis

  Ontdek onze nieuwe collecties, krijg toegang tot
  privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

  Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.