Lampe Berger Giftset Poesy

Zoom
 • Lampe Berger Giftset Poesy
 • Lampe Berger Giftset Poesy
 • Lampe Berger Giftset Poesy
 • Lampe Berger Giftset Poesy
De Lampe Berger Giftset Poesy vindt hier zijn embleem: een buitengewoon vrouwelijke bloem van glas is tezamen met 180ml van het lenteachtige huisparfum Bouquet Liberty een bijzonder voorbeeld van de Franse romantiek..€ 45,00
Kopen in de Winkel
Ontwerpster Rozenn Mainguené brengt met de absoluut vrouwelijke Lampe Berger Giftset Poesy haar gevoeligheid tot een nieuw hoogtepunt..Hij is zacht, vrouwelijk en een tikkeltje fleurig. Het glas toont zijn stevigheid met zijn mooie bodem en de Lampe Berger showt zijn glans in de rondingen van de subtiel bewerkte randen. Het pinky-brown gekleurde glas geeft de Lampe Berger Giftset Poesy een geraffineerd en modern uiterlijk dat wordt bekroond met een prachtig glanzend zilveren ronde sierdop. Tezamen met 180ml huisparfum Bouquet Liberty staat deze giftset tevens keer op keer garant voor een vleugje Franse romantiek..Het is het ideale cadeau voor vrienden, familie of gewoon voor u zelf om kennis te maken met Lampe Berger en haar bijzondere welzijnsritueel.
Tips voor Gebruik
 • Haal de brander uit uw Lampe Berger als u hem gedurende enkele weken niet gebruikt en schenk het resterende huisparfum terug in de desbetreffende flacon.
 • Vergeet niet uw brander ieder jaar of na 200 keer gebruik te vervangen voor optimale prestaties.
 • Gebruik Neutre Essentiel om de brander te neutraliseren bij de overstap naar een ander huisparfum.
 • Alleen bij gebruik van een Lampe Berger, de brander en originele huisparfums van Maison Berger Paris garandeert 100% werking, kwaliteit en veiligheid.
Het Giftset bevat :
Mateerial
Verre
Sierdop
Ronde open sierdop in glanzend zilver metaal
Referentie
004675
het huisparfum Bouquet Liberty

Alles begint lieflijk, met de zoete geur van peer en bergamot. En daarna de bloemige hartnoot, een subtiele poging het evenwicht te zoeken tussen een subtiel boeket van witte bloemen en een tros enigszins waterachtige glycine. Het geheel mondt uit in een warme basisnoot van teder omhullend eikenmos. Met deze lenteachtige onthulling toont Maison Berger Paris opnieuw haar creativiteit, doorspekt met vakmanschap, waarmee de uitmuntendheid van de meester-parfumeurs uit Grasse en de doelmatigheid van haar procedé in dienst van de emotie gesteld worden.

Topnoten

Peer, Bergamot

Hartnoten

Glycine, Lelietje-van-dalen, Roos, Jasmijn

Basisnoten

Patchoeli, Sandelhout, Eikenmos

Wellicht interessant voor u ?
 • Gratis Verzending

  vanaf 65€

 • Word lid van het huis

  Ontdek onze nieuwe collecties, krijg toegang tot
  privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

  Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.