Lampe Berger Géode Paprika

Zoom
  • Lampe Berger Géode Paprika
  • Lampe Berger Géode Paprika
  • Lampe Berger Géode Paprika
  • Lampe Berger Géode Paprika
  • Lampe Berger Géode Paprika

Vorm en kleur mixen op elegante wijze om van deze originele Lampe Berger een kleurrijk en karaktervol item te maken.

kleur : Paprika
Gratis verzending
€ 49,95
Kopen in de Winkel

De Lampe Berger Géode Paprika, een creatie van de designer Armand Delsol, valt op door zijn geometrie. Met zijn verfijnde design weet hij uw interieur een smaakvol accent te geven. De bolle vorm zorgt voor een zachte, harmonieuze dimensie. De ronde lijnen van de houder van de Lampe Berger krijgen een modern accent dankzij de driehoekige facetten en het reliëf van het glas. Met zijn vuurrode kleur verwarmt deze Lampe Berger onmiddellijk het vertrek en zorgt hij voor een tijdloos exotisch accent. De zilverkleurige bolvormige sierdop maakt het geheel helemaal af en zorgt voor een stralende finish. Deze Lampe Berger Géode Paprika sluit prachtig aan bij de huidige trend, maar blijft functioneel. U hoeft alleen nog maar in onze catalogus een van onze 70 huisparfums te kiezen om alle schoonheid van het object te doen uitkomen en de lucht te reinigen, zuiveren en parfumeren. De zeer populaire Oosterse huisparfums zijn warm en creëren een gezellige sfeer en we raden u dan ook aan uw aankoop hiermee te voltooien!

De Vog
Het in Parijs gevestigde designkantoor De Vog beschouwt het object en zijn vorm als middelen om vooruitgang en emoties over te brengen. Het design is voor alles een middel om de zintuigen te prikkelen. Om die reden maakt De Vog het materiaal tot middelpunt van zijn werkwijze. Het kantoor werkt met grote namen uit de wereld van luxe en cosmetica: Lancôme, Guerlain, Hediard, Fauchon, Maxim’s, maar sinds enkele jaren ook Maison Berger Paris. Sommige iconische lampen van het merk werden trouwens aangepast door De Vog, om ze een vleugje moderniteit te geven, zodat ze goed in het tijdsbeeld blijven passen.
Omdat u het beste verdient, willen wij u vooral op het hart drukken om uw Lampe Berger uitsluitend te gebruiken met de officiële Maison Berger Paris huisparfums.

Omdat u het beste verdient, willen wij u vooral op het hart drukken om uw Lampe Berger uitsluitend te gebruiken met de officiële Maison Berger Paris huisparfums.

Waarom? Alleen de combinatie van de huisparfums van Maison Berger Paris met het katalyseprocedé van de Lampe Berger garandeert u de kwaliteit, optimale werking en de gebruiksveiligheid van de Lampe Berger. Bij gebruik van een (huis)parfum anders dan die van Maison Berger Paris vervalt bovenstaande garantie. Meer weten

Tips voor Gebruik
  • Neem de brander uit de lamp als u deze gedurende enkele weken niet zult gebruiken.
  • Vervang de brander na iedere 200 keer aansteken of ieder jaar.
  • Gebruik het Huisparfum Neutre Essentiel om uw brander te reinigen wanneer u een ander parfum wilt gaan gebruiken.
  • Het gebruik van andere parfums dan die van Maison Berger kan uw brander ernstig beschadigen.
Hoogte
13,2 cm
Beedte
11,2 cm
Lengte
11,2 cm
Mateerial
Verre laqué
Sierdop
Sierdop in glanzend zilver metaal
kleur
Paprika
Referentie
004774
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.