Lampe Berger Giftset voor MSF

Zoom
  • Lampe Berger Giftset voor MSF
  • Lampe Berger Giftset voor MSF
  • Lampe Berger Giftset voor MSF
  • Lampe Berger Giftset voor MSF
Maison Berger Paris zet zich in voor Artsen Zonder Grenzen en nodigt u uit om dit goede doel te steunen. 1 gekochte giftset met de Lampe Berger édition spéciale MSF/AZG = 3€ geschonken aan de NGO!
€ 39,95
Kopen in de Winkel
De kleur van deze tijdloze giftset Lampe Berger voor MSF, past perfect bij het zachte en genereuze design van dit object. Maar wat het meeste opvalt is het gezicht dat verschijnt en fascineert door de verfijning. Het is gemaakt met een enkele ononderbroken lijn, in de stijl van Cocteau of Picasso, en deze gezichtslijnkunst is een echt eerbetoon aan de mannen en vrouwen die elke dag hun leven riskeren om het leven van anderen te redden. De giftset Lampe Berger voor MSF is speciaal ontworpen door Maison Berger Paris ter ondersteuning van alle acties die wereldwijd worden gevoerd. Een deel van de verkoop zal aan hen worden gedoneerd. Deze geraffineerde en minimalistische set sluit aan bij het streven naar eenvoud en solidariteit, wat voor iedereen van betekenis is. Weet de essentie te waarderen en laat de lichte, poederachtige geur van Caresse de Coton zich verspreiden in uw interieur.
  • Deze Giftset bevat een Huisparfum.
Tips voor Gebruik
  • Haal de brander uit uw Lampe Berger als u hem gedurende enkele weken niet gebruikt en schenk het resterende huisparfum terug in de desbetreffende flacon.
  • Vergeet niet uw brander ieder jaar of na 200 keer gebruik te vervangen voor optimale prestaties.
  • Gebruik Neutre Essentiel om de brander te neutraliseren bij de overstap naar een ander huisparfum
  • Alleen bij gebruik van een Lampe Berger, de brander en originele huisparfums van Maison Berger Paris garandeert 100% werking, kwaliteit en veiligheid.
Het Giftset bevat :
Hoogte
13,1 cm
Beedte
7,5 cm
Lengte
7,5 cm
Mateerial
Verre givré
Sierdop
Rechte sierdop in glanzend zilver metaal
kleur
Frosty Wit
Referentie
004735
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Gevaarlijk. Neem de veiligheidsvoorschriften in acht.
Volume
270 ml
het huisparfum Caresse de Coton

Het Huisparfum Caresse de Coton biedt een geruststellende, lichte en zeer elegante zoete sfeer met een aangename, weldadige geur. Deze bloemige geur begint met noten van properheid, gevolgd door een lieflijk boeket van rozen en oranjebloesem als hartnoot. Deze nieuwe parfumcompositie wordt omhuld door een zoete honinggeur, gevolgd door vanille en witte muskus.

Topnoten

Roos, Frisse noten, Aldehyden

Hartnoten

Oranjebloesem, Poederige noten

Basisnoten

Cederhout, Muskus, Vanille

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.