Lampe Berger Huisparfum Citron Tonique 500 ml

Zoom

Geef uw interieur een vleugje sprankeling en frisheid met het zomerse parfum Citron Tonique, een en al dynamiek en natuurlijkheid.

€ 16,95
! Binnenkort weer beschikbaar Kopen in de Winkel

De onstuimige en karaktervolle geur van dit Lampe Berger Huisparfum Citron Tonique 500 ml zal u deze zomer zeker bekoren. Het frisse geurspoor van sinaasappel wordt gecombineerd met de betoverende geur van kruidige gember, die het parfum een mooie vitaliteit geeft. De friszure noten van vingerlimoen maken deze eerste sprankelende akkoorden af, versterkt door de citrusachtige kracht van citronella. Het explosieve karakter van het parfum heeft als tegenhanger de waterachtige en zoete delicatesse van enkele watervruchten en wordt overtroffen door de houtachtige geuren van cederhout, patchoeli en amber. De tropen veroveren uw interieur met dit Lampe Berger Huisparfum Citron Tonique 500 ml. Dit concentraat van helder, vrolijk, zonovergoten en verfrissend reisgenot doet denken aan vakantie en zuivert tegelijkertijd uw huis. Geniet optimaal van dit parfum in een beperkte editie door het met een van onze talrijke lampes Berger te gebruiken!

  • Gegarandeerde kleurstofvrije huisparfum
Omdat u het beste verdient, willen wij u vooral op het hart drukken om uw Lampe Berger uitsluitend te gebruiken met de officiële Maison Berger Paris huisparfums.

Omdat u het beste verdient, willen wij u vooral op het hart drukken om uw Lampe Berger uitsluitend te gebruiken met de officiële Maison Berger Paris huisparfums.

Waarom? Alleen de combinatie van de huisparfums van Maison Berger Paris met het katalyseprocedé van de Lampe Berger garandeert u de kwaliteit, optimale werking en de gebruiksveiligheid van de Lampe Berger. Bij gebruik van een (huis)parfum anders dan die van Maison Berger Paris vervalt bovenstaande garantie. Meer weten

Tips voor Gebruik
  • Het gebruik van andere parfums dan die van Maison Berger kan uw brander ernstig beschadigen.
  • Gebruik het Huisparfum Neutre Essentiel om uw brander te reinigen wanneer u een ander parfum wilt gaan gebruiken.
  • Gebruik het Huisparfum Neutre Essentiel om de intensiteit van uw parfum te moduleren door deze aan te lengen.
Hoogte
19,5 cm
Beedte
6,8 cm
Lengte
6 cm
Hoedanigheid
500 ml
Referentie
115146
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Verspreidingsduur
werking 20 u - parfumering 80 u
het huisparfum Citron Tonique

Als een sprankelende Eau de Cologne begint dit nieuwe parfum met een cocktail van citrus en gember, gedomineerd door kaviaarcitroen. Het hart bloeit op een mand van watervruchten en citroengras delicaat gesublimeerd door droog cederhout en gepatchouleerde amber om plaats te maken voor een comfortabel en geruststellend spoor. Een geur met een levendige, versmeltende en verrassende elegantie, een explosieve impressie van citroenkaviaarballetjes.

Topnoten

Sinaasappel, Citroenkaviaar, Gember

Hartnoten

Citroengras, Watervruchten, Watermeloen

Basisnoten

Ceder, Amber, Patchouli

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.