Lampe Berger Huisparfum Fruits Secs 500ml

Zoom
De zon, de kleuren en al het andere.. Het Lampe Berger Huisparfum Fruits Secs is een ware fruitmand die u met iedereen kunt delen..
€ 15,95
! Binnenkort weer beschikbaar Kopen in de Winkel
Het Lampe Berger Huisparfum 500ml Fruits Secs voor in uw Lampe Berger, onderdeel van de fruitige geurfamilie van Maison Berger Paris, is een waar zonnig en fruitig paradijs met alle vruchten uit Afrika in zich..Fruits Secs is de perfecte evenwichtige mix van 3 vruchten: de ananas, voor de zonovergoten fruitige toets, de banaan, vrij zeldzaam in de cosmetica, die zorgt voor een groene en sappige fruitige noot, en ten slotte de kokosnoot, gebruikt om een overheerlijke zonnige en melkachtige geur te creëren die het exotische karakter van deze parfum compositie bekrachtigt. Kies voor het huisparfum Fruits Secs in uw Lampe Berger Luchtreiniger en verspreidt een zacht, lichtelijk zuur en karaktervol huisparfum in uw interieur..De huisparfums van Maison Berger Paris worden stuk voor stuk gecreëerd in het Zuid-Franse Grasse. Omringt door de beste Franse parfumeurs worden er verfijnde geursferen ontwikkelt die tegelijkertijd slechts stoffen in de lucht verspreiden die perfect beheerst en gecontroleerd worden. Een belangrijke garantie voor degenen die de kwaliteit van de lucht die zij inademen van essentieel belang is.
Omdat u het beste verdient, willen wij u vooral op het hart drukken om uw Lampe Berger uitsluitend te gebruiken met de officiële Maison Berger Paris huisparfums.

Omdat u het beste verdient, willen wij u vooral op het hart drukken om uw Lampe Berger uitsluitend te gebruiken met de officiële Maison Berger Paris huisparfums.

Waarom? Alleen de combinatie van de huisparfums van Maison Berger Paris met het katalyseprocedé van de Lampe Berger garandeert u de kwaliteit, optimale werking en de gebruiksveiligheid van de Lampe Berger. Bij gebruik van een (huis)parfum anders dan die van Maison Berger Paris vervalt bovenstaande garantie. Meer weten

Tips voor Gebruik
  • Gebruik Neutre Essentiel om de brander te neutraliseren bij de overstap naar een ander huisparfum.
  • Optimaliseer met Neutre Essentiel de intensiteit van het huisparfum.
  • Alleen bij gebruik van een Lampe Berger, de brander en originele huisparfums van Maison Berger Paris garandeert 100% werking, kwaliteit en veiligheid.
  • Haal de brander uit uw Lampe Berger als u hem gedurende enkele weken niet gebruikt en schenk het resterende huisparfum terug in de desbetreffende flacon.
Hoedanigheid
500 ml
Referentie
115356
Verspreidingsduur
35 tot 40 maal een half uur - parfumering 80 uur
het huisparfum Fruits secs

Het huisparfum Fruits Secs voor in uw Lampe Berger, onderdeel van de fruitige geurfamilie van Maison Berger Paris, is een waar zonnig en fruitig paradijs met alle vruchten uit Afrika. De perfecte evenwichtige mix van 3 vruchten: de ananas, voor de zonovergoten fruitige toets, de banaan, vrij zeldzaam in de cosmetica, voor een groene en sappige fruitige noot, en ten slotte de kokosnoot, gebruikt om een overheerlijke zonnige en melkachtige geur te creëren die het exotische karakter van de creatie bekrachtigt. Een zacht, lichtelijk zuur en karaktervol parfum met diepgang!

Topnoten

Peer, Appel, Mandarijn

Hartnoten

Kameroen Banaan, Ivoorkust Ananas, Kokosnoot

Basisnoten

Rood fruit, Madagascar vanille, Tonkaboon

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.