Navulling Lampe Berger Cachemire Blanc 1 liter

Zoom

Het lichte parfum van Cachemire Blanc zal u verleiden met zijn sensuele zuiverheid en zal uw huis onderdompelen in een oneindige zachtheid.

€ 29,00
! Binnenkort weer beschikbaar Kopen in de Winkel

Wentel u in de omhullende geur van de 1 liter-navulling van de Lampe Berger Cachemire Blanc. De zachte houtachtige sensualiteit van cashemeran schept onmiddellijk een gevoel van geurcomfort en mengt zich met de vitaliteit van bergamot en de lichtheid van aquatische noten. Dit toptrio wordt gedragen door een bloemig boeket van oranjebloesem, ylangylang en jasmijn, waarvan de zachte schoonheid wordt onderstreept door witte muskus. Sandelhout en patchouli ronden geurcompositie af met een vleugje houtachtige tederheid. Met deze elegante en tijdloze 1 liter-navulling van de Lampe Berger Cachemire Blanc kan u uw verbeelding snel de vrije loop laten. Gewoon even inademen is voldoende om u mee te voeren naar de onmetelijkheid van het astrale universum waar planeten, sterren en andere melkwegstelsels hun eigen ruimte-tijdcontinuüm en baan volgen. Alleen de belofte om nieuwe kosmische horizonten te ontdekken telt voor u tijdens dit hemelse parfummoment!

  • Gegarandeerde kleurstofvrije huisparfum
Omdat u het beste verdient, willen wij u vooral op het hart drukken om uw Lampe Berger uitsluitend te gebruiken met de officiële Maison Berger Paris huisparfums.

Omdat u het beste verdient, willen wij u vooral op het hart drukken om uw Lampe Berger uitsluitend te gebruiken met de officiële Maison Berger Paris huisparfums.

Waarom? Alleen de combinatie van de huisparfums van Maison Berger Paris met het katalyseprocedé van de Lampe Berger garandeert u de kwaliteit, optimale werking en de gebruiksveiligheid van de Lampe Berger. Bij gebruik van een (huis)parfum anders dan die van Maison Berger Paris vervalt bovenstaande garantie. Meer weten

Tips voor Gebruik
  • Het gebruik van andere parfums dan die van Maison Berger kan uw brander ernstig beschadigen.
  • Gebruik het Huisparfum Neutre Essentiel om uw brander te reinigen wanneer u een ander parfum wilt gaan gebruiken.
  • Gebruik het Huisparfum Neutre Essentiel om de intensiteit van uw parfum te moduleren door deze aan te lengen.
Hoogte
24 cm
Beedte
8,5 cm
Lengte
7,5 cm
Hoedanigheid
1 liter
Referentie
116108
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Verspreidingsduur
werking 40 u - parfumering 160 u
het huisparfum Cachemire Blanc

Een mysterieuze sfeer, het poreuze witgrijs van maansteen, het gedempte geluid van de ruimte en sterrenstof,… deze geur roept het allemaal tegelijk op dankzij de verrukkelijke witte muskus. De zachte houtnoten geven een ruwe textuur en kalmeren. Het bloemige hart is een subtiel genot. De waterige tonen geven een lichte frisheid aan het geheel.

Topnoten

Bergamot, Aquatische noten, Cashmere

Hartnoten

Jasmijn, Oranjebloesem, Ylangylang

Basisnoten

Patchouli, Sandelhout, Witte muskus

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.