Navulling parfumverspreider Aroma Energy 400ml

Zoom

Het fruitige, verkwikkende, met essentiële grapefruitolie verrijkte huisparfum Aroma Energy laat een aangenaam verfrissend parfumspoor achter.

€ 23,00
Kopen in de Winkel

Met de met essentiële grapefruitolie verrijkte Navulling Parfumverspreider Aroma Energy 400ml kunt u een stimulerende sfeer creëren. Zijn eigenschappen zorgen voor een onmiddellijk fris en verkwikkend gevoel. Zijn fruitige, verfrissende akkoord combineert goed met de friszure noten van sinaasappel en citroen. Deze uiterst energieke citruscocktail heeft een muskusachtige basisnoot die de citrusachtige intensiteit van deze parfumcompositie benadrukt. De gulle zoetheid van perzik vermengt zich met het exotische accent van ananas en combineert prachtig met de citrusvruchten, voor een nog intenser geurenconcentraat. Deze zongekuste en heerlijk frisse Navulling Parfumverspreider Aroma Energy 400ml geeft uw interieur alle vitaliteit die het nodig heeft. Om van de aromachologische eigenschappen van dit parfum te profiteren, schenkt u het huisparfum in de parfumverspreider met sticks van uw keuze. Het parfum verspreidt zich vervolgens in het vertrek door middel van capillariteit, zodat u op verschillende momenten van de dag van de weldadige eigenschappen kunt profiteren.

  • Om uw welzijn te garanderen, beantwoorden onze producten aan zeer strenge richtlijnen. Maison Berger verplicht zich uitsluitend perfect beheerste en gecontroleerde stoffen via de lucht te verspreiden.
  • Parfum gegarandeerd zonder kleurstof.
  • Gebruiksklare oplossing met precies de juiste dosis essentiële oliën, om het risico van een te hoge of te lage dosering te vermijden.
Tips voor Gebruik
  • Keer de staafjes regelmatig om, zodat het parfum steeds verspreid wordt.
  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
Hoogte
18 cm
Beedte
7,3 cm
Lengte
5,6 cm
Hoedanigheid
400 ml
Referentie
006871
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
het huisparfum Aroma Energy Zestes Toniques

Aroma Energy is een ode aan de hervonden frisheid: de energie van zijn citrusachtige noten vermengt zich sensueel met de kruidige toetsen van muskus. De gekozen essentiële grapefruitolie belooft u een gezonde, verfrissende en verkwikkende sfeer.

Topnoten

Pamplemousse, Orange

Hartnoten

Pamplemousse, Ananas

Basisnoten

Musc, Pêche

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.