Nieuw

Navulling Parfumverspreider by Starck Peau de Pierre 200 ml

Zoom

Ontdek het parfum Peau de Pierre en zijn diffusie-explosie van geurnoten met veronderstelde mannelijke en vrouwelijke aantrekkingskrachten.

€ 13,95
Kopen in de Winkel

Met deze 200 ml-navulling Peau de Soie voor de parfumverspreider vertellen Philippe Starck en Maison Berger Paris een spannend, gepassioneerd en hartstochtelijk verhaal via een parfum dat een universele taal is geworden. Dit non-conformistische mannelijke parfum bevrijdt zich van trends en onthult zijn vrouwelijke kant zonder omwegen. De kruidige en pittige noten van karwij, kardemom en bergamot vermengen zich elegant met een bloemig hart. Dit hart bestaat vooral uit jasmijn en krachtige aromatische en poederachtige geuren en het haalt zijn kracht uit de onweerstaanbare geuren van kaneel en kruidnagel. Het geheel versmelt zich zachtjes met een basis van muskus, vanille en intense amber. De navulling Peau de Soie voor de parfumverspreider is een geurcompositie van contrasten, die tegenstellingen verzoent en karakter en zachtheid samenbrengt in dezelfde fles. Dit opvallend delicate parfum trekt aan en fascineert tegelijkertijd, en hij verandert uw huis in een plaats om op ontdekking te gaan. Maak van deze gelegenheid gebruik en schaft u het 400 ml-formaat aan!

  • Om uw welzijn te garanderen, beantwoorden onze producten aan zeer strenge richtlijnen. Maison Berger verplicht zich uitsluitend perfect beheerste en gecontroleerde stoffen via de lucht te verspreiden.
  • Gegarandeerde kleurstofvrije huisparfum
Tips voor Gebruik
  • Keer de staafjes regelmatig om, zodat het parfum steeds verspreid wordt.
  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
Hoogte
15,8 cm
Beedte
6,8 cm
Lengte
3,7 cm
Hoedanigheid
200 ml
Referentie
006821
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
het huisparfum Peau de Pierre

Peau de Pierre is een mannelijk parfum dat in het hart de vrouwelijke kantjes van een man onthult met zijn bloemig boeket van kruidige elegantie. Een houtachtige, bijna rokerige intensiteit wordt onthuld op een bed van minerale stenen, zacht afgerond op een laagje vanille, amber sandelhout en muskus.

Topnoten

Karwij, Bergamot, Kardemom

Hartnoten

Engelwortel, Jasmijn, Kaneel, Kruidnagel, Heliotroop

Basisnoten

Sandelhout, Vanille, Wierook, Labdanum, Amber, Muskus

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.