Navulling 200ml Parfumverspreider Litchi Paradis

Zoom
De Navulling 200ml Parfumverspreider Litchi Paradis is het verhaal van een complex landschap waar de ruwe bomen meedeinen met de lichtheid van de bladeren en waar de gulle natuur stroomt met zijn dauw..
€ 12,95
Kopen in de Winkel
De Navulling 200ml Parfumverspreider Litchi Paradis van Maison Berger Paris is als een waterval van frisheid en al het fruit dat de aarde erin draagt..Litchi Paradis is een groen en exotisch huisparfum waarbij de groene, bloemige en fruitige compositie de exotische aard van lychee onthult.. Versterkt door geurnoten van groene appel en kokosnoot, wordt dit fruitige huisparfum door de Parfumverspreider in uw interieur verspreid..
Tips voor Gebruik
  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
  • Navulbaar met de 200ml navullingen van Maison Berger Paris voor de parfumverspreider.
  • Heractiveer de parfumverspreiding door de sticks regelmatig om te keren.
Hoedanigheid
200 ml
Referentie
006239
Wettelijke Informatie
Isopropanol, tetrahydrolinalool, linalyl acetate. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Kan een allergische huidreactie veroorzaken.
Verspreidingsduur
Verspreidingstijd ca. 4 weken.
het huisparfum Litchi Paradis

Het Huisparfum Litchi Paradis vertelt ons over een eeuwige jeugd, sprankelend en brutaal als de groene appel die meteen al door de topnoten onthuld wordt. Vanaf het begin vermoeden we een verjongingsbron, aangekondigd door enkele watervruchten. Daarna komt al snel een uiterst vrouwelijke hartnoot te voorschijn, waarin de lychee zijn complexiteit tot uiting brengt. We bemerken een discreet bloemig bouquet met een rozige vrolijkheid en een heerlijk zoet aroma. Enkele zee-accenten maken deze waterachtige frisheid compleet. Als epiloog vertelt het Huisparfum Litchi Paradis ons over een droomwereld ver hier vandaan, met een weelderige natuur, een paradijs van roze en wit, die zich installeert op een subtiel bedje van kokos.

Topnoten

Meloen, Citroen, Appel, Eucalyptus

Hartnoten

Grapefruit, Witte Bloemen, Roos, Lychee

Basisnoten

Perzik, Muskus, Kokosnoot

Word lid van het huis

Ontdek onze nieuwe collecties, krijg toegang tot
privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.