Navulling Parfumverspreider Sève Éternelle

Zoom

De natuur reikt naar je uit met deze frisse, zoete en omhullende geur. Een geurende groene omgeving om je zintuigen wakker te maken en je herinneringen wakker te maken.

€ 13,95
Kopen in de Winkel

Deze navulling 200ml parfumverspreider Sève Éternelle bevat natuurlijke ingrediënten en werd ontwikkeld in samenwerking met de designer Matali Crasset. De krachtige groene noten en de aromatische eucalyptus geven de dynamische frisheid van grapefruit extra kracht. Daarna vinden de muskusachtige facetten van scharlei (muskaatsalie) en pepermunt de zoete geuren van aloë vera en lotusbloem.
De compositie eindigt op een houtachtige, muskachtige achtergrond, met een grasachtige geur van hooi, erg rauw. De navulling parfumverspreider Sève Éternelle duwt muren terug zodat de natuur zich volledig in je huis bevindt. Om deze originaliteit te versterken, kies je ervoor om het aromatische Matali Crassetboeket te associëren met zijn zoete, blauwe, kastanje of transparante kleuren en zijn nieuwe lont met een onnavolgbare luchtstructuur. Als u echter een van de geurende boeketten van Maison Berger Paris uit een andere collectie heeft, kan deze oplossing ze ook opnieuw vullen. Verleng de smaakvolle sfeer thuis zonder onderbreking gedurende lange uren.

Tips voor Gebruik
  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Heractiveer de parfumverspreiding door de sticks regelmatig om te keren.
  • Navulbaar met de 200ml navullingen van Maison Berger Paris voor de parfumverspreider.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
Hoogte
15,5 cm
Beedte
7 cm
Lengte
3,7 cm
Referentie
006258
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.