Parfumverspreider Fraîcheur d’Eucalyptus Duo

Zoom
Wordt er niet gezegd dat alles wat klein is, mooi is? De Parfumverspreider Fraîcheur d’Eucalyptus Duo, in tweevoud, is het bewijs!
€ 22,00
Kopen in de Winkel
Er zijn kleine genoegens waar u niet genoeg van krijgt.. Kleine objecten die u graag overal in huis zou willen neerzetten als pareltjes of onopvallende juweeltjes.. De Parfumverspreider Fraîcheur d’Eucalyptus Duo van Maison Berger Paris, met een Parfumverspreider Cube 80ml en een 80grams Geurkaars, is een waar snoepje..Laten we beginnen met de Cube. Dit vierkante pareltje is dankzij zijn dik zwart gelakt glas, zijn ring van licht geborsteld aluminium en de zwarte sticks die af en toe of doorlopend, op intense of subtiele wijze maar altijd met een uitstekende kwaliteit het 80ml huisparfum Fraîcheur d’Eucalyptus verspreiden, een synthese van elegantie..En dan de Geurkaars. Vierkant, gemaakt van dik glas en voorzien van een wit gelakte binnenkant. Een absoluut stijlvol geurkaarsje dat tot wel 15 branduren lang het huisparfum Fraîcheur d’Eucalyptus verspreid: een fris en rustiek parfum met een duidelijke dynamiek..
  • Het Parfumverspreider is vooraf ingevuld
Tips voor Gebruik
  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
  • Navulbaar met de 200ml navullingen van Maison Berger Paris voor de parfumverspreider.
  • Heractiveer de parfumverspreiding door de sticks regelmatig om te keren.
Het Giftset bevat :
Mateerial
Verre laqué
Referentie
006369
Wettelijke Informatie
Bouquet fraîcheur d’eucalyptus: Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Bevat: tetrahydrolinalool. Kan een allergische reactie veroorzaken. Bougie Fraîcheur d’eucalyptus: Bevat: D-limonene, linalool, tetrahydrolinalool. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Verspreidingsduur
Verspreidingstijd ca. 4 weken.
het huisparfum Fraîcheur d'Eucalyptus

Alles begint met groene noten en bevroren citrusvruchten. Deze frisheid wordt bevestigd door een boeket van eucalyptus en verse munt, heerlijk verkwikkend en met een sterk aroma. Vervolgens zijn er de accenten van de oceaan, als versterking voor deze ode aan het water, die op hun beurt plaats maken voor een amberachtige en houtachtige basisnoot van mos en cederhout

Topnoten

Citrusvruchten, Groene accenten

Hartnoten

Lavendel, Eucalyptus, Oceanische accenten

Basisnoten

Eikenmos, Ceder, Droog Amberhout

Schrijf u in voor onze newsbriejf

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.