Parfumverspreider Géode Bleu

Zoom
  • Parfumverspreider Géode Bleu
  • Parfumverspreider Géode Bleu
  • Parfumverspreider Géode Bleu

Kies voor deze parfumverspreider met zijn kleine details die het verschil zullen maken, zowel door zijn design als door zijn aroma!

kleur : Blauw
€ 31,95
Kopen in de Winkel

Deze parfumverspreider Géode Bleu heeft de kenmerken van de hele collectie, gebaseerd op geometrie. Deze is terug te vinden op het door Armand Delsol ontworpen object, met name in de gezeefdrukte motieven. De zilveren kleur past mooi bij die van de metalen ring en samen vormen zij een mooi contrast met de blauwe lak van het glas. Met zijn decoratieve charme benadrukt hij de stijl van uw vertrek, waardoor uw interieur aan glamour en elegantie wint. Plaats de sticks in de parfumverspreider Géode Bleu om optimaal van het houtachtige, melancholische huisparfum van Sous l’Oliveraie te genieten. De harsachtige parfumnoten van aloëhout en olijfboom komen extra mooi uit dankzij een chypré basisnoot van patchouli en vormen zo samen een zeer verleidelijke parfumcompositie. De warme, fascinerende aroma’s van de Provençaalse garrigue worden op subtiele wijze in de atmosfeer verspreid. U waant uzelf te midden van mediterrane landschappen, langs kleine paadjes.

  • Dit Parfumverspreider is voorgevuld met het parfum Sous l'Oliveraie
  • Navulbaar met de 200ml navullingen van Maison Berger Paris voor de parfumverspreider.
De Vog
Het in Parijs gevestigde designkantoor De Vog beschouwt het object en zijn vorm als middelen om vooruitgang en emoties over te brengen. Het design is voor alles een middel om de zintuigen te prikkelen. Om die reden maakt De Vog het materiaal tot middelpunt van zijn werkwijze. Het kantoor werkt met grote namen uit de wereld van luxe en cosmetica: Lancôme, Guerlain, Hediard, Fauchon, Maxim’s, maar sinds enkele jaren ook Maison Berger Paris. Sommige iconische lampen van het merk werden trouwens aangepast door De Vog, om ze een vleugje moderniteit te geven, zodat ze goed in het tijdsbeeld blijven passen.
Tips voor Gebruik
  • Keer de staafjes regelmatig om, zodat het parfum steeds verspreid wordt.
  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
Hoogte
21 cm
Beedte
6,9 cm
Lengte
6,9 cm
Mateerial
Verre laqué
kleur
Blauw
Referentie
006836
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Verspreidingsduur
(+/-) 4 - 6 weken
het huisparfum Sous l'Oliveraie

Dit is een tijdloze, houtachtige geur met subtiele ledertoetsen. Hij is zowel levendig als mysterieus, betoverend en onthult alle mysteries van het Oosten. Een bijzonder sensuele essence die begint met een houtachtige bloemige dimensie, geaccentueerd met een vleugje mirre. Het hart is mysterieuzer. Patchoeli zorgt voor een stevige afronding. Het is een verleidelijke geur die u onderdompelt in een bedwelmende en sensuele wervelwind.

Topnoten

Jasmijn, Agarhout, Mirre

Hartnoten

Agarhout, Leder, Ceder, Olijfhout

Basisnoten

Vanille, Muskus, Patchoeli

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.