Parfumverspreider Cube Menthe Fraîche

Zoom
Ervaar de frisheid van Marokkaanse muntthee met de Parfumverspreider Cube Menthe Fraîche die uw interieur op subtiele en op continue wijze van een parfum vol gezelligheid voorziet..

€ 18,00
Kopen in de Winkel
De Parfumverspreider Cube Menthe Fraîche met 125ml huisparfum Menthe Fraîche van Maison Berger Paris, brengt frisheid en gezelligheid aan in uw interieur..Deze elegante kubus van glas met een verzilverde ring en een boeket van zwarte sticks, die het eigentijds design onderstrepen, voorzien uw interieur op subtiele maar continue wijze van een aangenaam parfum. De sticks zijn vervaardigd met polymeertechniek en zorgen voor een optimale verspreiding van het parfum.Het huisparfum Menthe Fraîche bevat die frisse muntgeur die doet denken aan Marokkaanse thee. Hij is verfrissend door de smaak van de muntblaadjes, de citroenachtige facetten en zit vol met kardemomzaden. De rokerige kant van de subtiel doordrenkte jasmijnthee nodigt uit tot ontspanning en een avond vol gezelligheid.Navulbaar met de 200ml navullingen van Maison Berger Paris voor de Parfumverspreider.
Tips voor Gebruik
  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
  • Navulbaar met de 200ml navullingen van Maison Berger Paris voor de parfumverspreider.
  • Heractiveer de parfumverspreiding door de sticks regelmatig om te keren.
Referentie
006012
Verspreidingsduur
Verspreidingstijd ca. 4 weken.
het huisparfum Menthe Fraîche

Een ontspannend en gezellig moment bij het verlaten van de hamam: Menthe Fraîche doet denken aan de Marokkaanse muntthee, die verfrissend is door de muntblaadjes, dorstlessend door de citroenachtige accenten en sterk, dankzij de kardemomzaadjes. De geur wordt omhullend en de rokerige kant van de licht getrokken jasmijntheeblaadjes nodigt uit tot ontspanning.

Topnoten

Citroen, Kardemom

Hartnoten

Muntblaadjes, Groene thee

Basisnoten

Jasmijn, Gerookt hout

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.