Parfumverspreider Molécule Prune

Zoom
  • Parfumverspreider Molécule Prune
  • Parfumverspreider Molécule Prune
  • Parfumverspreider Molécule Prune
  • Parfumverspreider Molécule Prune
  • Parfumverspreider Molécule Prune

Een hedendaags ontwerp op maat dat uw interieur visueel zal weten te verfraaien, maar ook heerlijk zal doen geuren met zijn bloemige huisparfum!

kleur : Donkerrood
Gratis verzending
€ 49,95
Kopen in de Winkel

Met gevoel voor vormgeving weet de designer Serge Rusak precies hoe hij met deze parfumverspreider Molécule Prune zijn stijl kan opleggen. Deze zeer elegante creatie is een combinatie van klassiek en modern, met name gebaseerd op het DNA van het merk en geïnspireerd op enkele van zijn historische modellen, als een erfgoed. Het bewerken van de materie, in dit geval het glas, heeft altijd een belangrijke plaats ingenomen. Het ontwerp van de lijnen geeft het geheel beweging, de gefacetteerde parfumverspreider vormt een mooie harmonie met de geciseleerde details op het voetstuk van het object. Het geheel komt extra mooi uit door de uitlopende paarse kleur, delicaat fluwelig, en een fijn bewerkte zilverkleurige ring. Alleen wat essentieel is wordt met de parfumverspreider Molécule Prune op de voorgrond geplaatst, voor een bescheiden en hedendaags interieur. Zodra de sticks met het huisparfum doordrongen zijn, kan uw reis Sous les Magnolias beginnen. Het bloemige geurenpalet verspreidt zich door uw hele interieur: Bulgaarse roos, jacaranda en patchouli vormen samen een opwindend evenwicht.

  • Deze Giftset bevat het Huisparfum Sous les Magnolias 200ml
Serge Rusak
Deze Belgische designer toont hier zijn eerste collectie voor Maison Berger Paris. Multidisciplinair, maar met oog voor de regels van de luxe: de inspiratiebron was hier de oorsprong van het merk in combinatie met de huidige grafische trends. Serge Rusak geeft een nieuwe invulling aan de klassieke regels door deze te moderniseren voor een eigentijdse, maar ook tijdloze collectie.
Tips voor Gebruik
  • Keer de staafjes regelmatig om, zodat het parfum steeds verspreid wordt.
  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
Het Giftset bevat :
Hoogte
25,5 cm
Beedte
11,2 cm
Lengte
11,2 cm
Mateerial
Verre laqué
Hoedanigheid
200 ml
kleur
Donkerrood
Referentie
006839
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
het huisparfum Sous les Magnolias

Tussen sensualiteit en provocatie, een chypré bloemig huisparfum met fruitige accenten. Dit vrouwelijke, zwoele huisparfum nodigt uit tot reizen, met een reeks bloemige parfumnoten met een prachtig evenwicht tussen rozenblaadjes, zwarte jasmijn, amber en patchouli. De delicate blauwe bloemen van de jacaranda wiegen zachtjes in een elegante dans, gehuld in een voile van betoverende muskus.

Topnoten

Bulgaarse Roos, Citroen

Hartnoten

Arabische Roos, Perzik-Jacaranda, Zwarte Jasmijn

Basisnoten

Patchouli, Amber, Muskus

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.