Parfumverspreider Poesy Bouquet Liberty

Zoom
  • Parfumverspreider Poesy Bouquet Liberty
  • Parfumverspreider Poesy Bouquet Liberty
De belofte van een fijn uitstapje en uitgedragen romantiek.. Met de Parfumverspreider Poesy met het huisparfum Bouquet Liberty van Maison Berger Paris haalt u de heerlijke zachtheid van de teruggekeerde lente in huis..€ 29,95
Kopen in de Winkel
De schoonheid van de Parfumverspreider Poesy met 180ml huisparfum Bouquet Liberty van Maison Berger Paris, is een zoete aankondiging van een liefdevolle pauze..Deze ronde Parfumverspreider toont enerzijds zijn eenvoud, maar ook zijn trendy kant dankzij het pinky-brown gekleurde glas en het metalen sieraad met de signatuur van Maison Berger Paris. Middels de elegante zwarte sticks wordt het 180ml huisparfum Bouquet Liberty, een zacht en verleidelijk huisparfum dat de perfecte balans biedt tussen het groene van eikenmos, het fruitige van peer, rozen en wisteria, op intense of subtiele wijze verspreid in uw interieur..Navulbaar met de 200ml navullingen van Maison Berger Paris voor de Parfumverspreider.
  • Het Parfumverspreider is vooraf ingevuld
Tips voor Gebruik
  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
  • Navulbaar met de 200ml navullingen van Maison Berger Paris voor de parfumverspreider.
  • Heractiveer de parfumverspreiding door de sticks regelmatig om te keren.
Het Giftset bevat :
Referentie
006109
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Bevat: linalyl acetate. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Verspreidingsduur
Verspreidingstijd ca. 4 weken.
Volume
180 ml
het huisparfum Bouquet Liberty

Alles begint lieflijk, met de zoete geur van peer en bergamot. En daarna de bloemige hartnoot, een subtiele poging het evenwicht te zoeken tussen een subtiel boeket van witte bloemen en een tros enigszins waterachtige glycine. Het geheel mondt uit in een warme basisnoot van teder omhullend eikenmos. Met deze lenteachtige onthulling toont Maison Berger Paris opnieuw haar creativiteit, doorspekt met vakmanschap, waarmee de uitmuntendheid van de meester-parfumeurs uit Grasse en de doelmatigheid van haar procedé in dienst van de emotie gesteld worden.

Topnoten

Peer, Bergamot

Hartnoten

Glycine, Lelietje-van-dalen, Roos, Jasmijn

Basisnoten

Patchoeli, Sandelhout, Eikenmos

Word lid van het huis

Ontdek onze nieuwe collecties, krijg toegang tot
privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.