Maison Berger Paris

presenteert haar vakantieselectie

Vakantieselectie

Creëer tijdens je vakantie een exotische sfeer en parfumeer ieder ogenblik van de zomer met Maison Berger Paris. Voor elke gelegenheid hebben we het juiste geurobject: voor in de auto, tijdens relaxmomenten of voor een gezellig avondje.

Op weg naar je vakantiebestemming

Als je met de auto richting zon vertrekt, vergeet dan zeker je geliefde autodiffuser niet. Hij maakt je traject nog aangenamer! De klaterende frisheid van het Aroma Happy parfum verrijkt met etherische olie van kruidnagel streelt je als een zachte strandbries en brengt je in vervoering. Is het platteland jouw gedroomde vakantiebestemming, kies dan voor de autodiffuser Sève Éternelle van de hand van matali crasset. Dit parfum met natuurlijke accenten van aromatische muskaatsalie en patchoeli uit Indonesië dompelt je onder in de natuur. Beide frisse geuren doen de zomer sprankelen en zorgen voor een opgewekte noot op weg naar je vakantiebestemming.

Tijdens je relaxmomenten

Tijd nemen voor jezelf is tijdens de vakantie een absolute must; de pauzeknop indrukken na een drukke dag is iets waar je volop recht op hebt.

Gun jezelf na het eten een siësta en zet de elektrische diffuser in je buurt. Kies voor een van onze wellnessgeuren. De etherische oliën van patchoeli en lavendel van Aroma Dream helpen je inslapen terwijl Aroma Relax je met de aromachologische deugden van de etherische olie van patchoeli en pokhout rust brengt. Wist je dat je in een gezuiverde en geparfumeerde sfeer gemakkelijker ontspant?

Sla dat aanbod voor een geurige uitstap met de Lampe Geometry Bleue en het huisparfum Vent d’Océan niet af, smelt voor de lampen Glaçons en hun delicate florale geuren, of luier heerlijk en in alle sereniteit met de Lampe Berger Aroma Relax giftset.

Je kunt ook gewoonweg de tijd nemen om de Lampe Berger te leren kennen met de Coffret Essentielle Ronde die een zuiverende navulling bevat en het onmisbare huisparfum Caresse de Coton.

Op pad

Iedereen weet dat je maar wat graag op avontuur trekt, dat je steevast op pad bent en nauwelijks tijd hebt om voor je vakantiehuisje te zorgen. En toch is het maar wat fijn om na je lange trektochten terug in je cocon te kruipen. De geparfumeerde boeketten verspreiden hun geur continu en schenken je gemoedsrust; plaats er eentje op de gewenste plek en geef de geuren de vrijheid zodat jij achteraf die hartelijke, geparfumeerde sfeer kan betreden.

Het geparfumeerd Bouquet Geometry Transparent sluit de frisheid in zich van een vleugje IJzerkruid, het Bouquet Cube Fleur de Citronnier verwent je met de zonovergoten geuren van citrusvruchten en Vent d’Océan voert je mee op een onvergetelijke tocht op zee. Laat je om de dag in zachtheid te beëindigen bekoren door de etherische olie van mandarijn van Aroma D-Stress. Om de dag goed en barstensvol energie aan te vatten is er dan weer niets beter dan Aroma Energy. Aan keuze geen gebrek.

Voor de lange zomeravonden

Tijdens de warmste maanden van het jaar - en zeker tijdens de vakantie – vloeien zomeravonden met vrienden of familie heel vaak over in zomernachten.

Ontdek de citroenfrisse en insectenwerende kracht van ons omgevingsparfum Citronnelle bij het gedempte licht van de geurkaars. Deze geur is ook verkrijgbaar als boeket of voor de katalytische lamp. De verfrissende olfactieve signatuur is de perfecte afsluiter van een goed gevulde dag. Voor meer informatie over de weldaden raden we je ons speciaal artikel hierover aan.

We hadden het beloofd: onze geurende objecten passen zich aan al je activiteiten tijdens de vakantie aan.

We wensen je een prachtig geparfumeerde zomer met Maison Berger Paris!

Word lid van het huis

Ontdek onze nieuwe collecties, krijg toegang tot
privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

120 jaar geschiedenis en innovatie ten dienste van uw zintuigen en uw welzijn.