Triopack Aroma Navullingen 180 ml

Het werd tijd voor een box met 3 parfums om alle aromachologische krachten van de essentiële oliën van het Aroma assortiment van Maison Berger Paris tot uiting te laten komen!
€ 15,95
Kopen in de Winkel
De Aroma collectie heeft nu zijn eigen Berger lamp, een kleine, mooi ronde, eenvoudige diffusor, een mooi voorbeeld van natuurlijke charme! En om van het hele assortiment van de huisparfums met dezelfde naam te genieten, heeft Maison Berger Paris deze box met 3 Aroma navullingen gecreëerd: Aroma - Energy, Relax en Happy – een mooi eerbetoon aan alle essentiële oliën.Met het parfum Zestes Toniques kiest u voor een verkwikkende geur: citrusachtige topnoten, een fruitige en bloemige hartnoot en een subtiel muskusachtige basisnoot... Een vrolijk parfum waarvan het dynamische karakter benadrukt wordt door de verkwikkende en enthousiaste essentiële grapefruitolie.Het katalyseparfum Douceur Orientale biedt u op zijn beurt de sereniteit die u nodig heeft om van een mooi meditatiemoment te genieten. De uiterst vrouwelijke samenstelling nodigt uit tot welbehagen: een licht anijsachtige topnoot, die geleidelijk aan plaats maakt voor een subtiel bloemenboeket, om te eindigen in een warme, gourmand basisnoot. Het geheel wordt verrijkt met de essentiële olie van patchoeli, guaiac hout en geranium, voor nog meer ontspanning...En tot slot de belofte van een goed humeur, een energieboost. Met Fraîcheur Aquatique ontdekt u een fris, vrolijk parfum: een topnoot van krokante appel en meloen, een zonnige hartnoot van monoï, een basisnoot van fruit en amber, en de verkwikkende en zeer positieve aanwezigheid van essentiële kruidnagelolie!
Tips voor Gebruik
  • U kunt het Huisparfum Neutre Essentiel gebruiken om uw Aroma parfum minder intens te maken door het hiermee aan te lengen.
  • Het gebruik van andere parfums dan die van Maison Berger Paris kan uw brander ernstig beschadigen.
Het Giftset bevat :
Hoedanigheid
180 ml
Referentie
023956
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Liquide et vapeurs très inflammables. Provoque une sévère irritation des yeux. Peut provoquer somnolence ou vertiges. Dangereux. Respecter les précautions d'emploi.
Een Gebaar, Een Ritueel Over de Lampe Berger
Ontdek hoe u uw Lampe Berger gebruikt om optimaal van het delicate parfum te genieten en de lucht van uw interieur te zuiveren.
Een eenvoudig welzijnsritueel voor thuis.
Word lid van het huis

Ontdek onze nieuwe collecties, krijg toegang tot
privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.