Parfumverspreiders voor in de auto van Maison Berger Paris
Parfumverspreiders voor in de auto van Maison Berger Paris

Parfumverspreiders voor in de auto van Maison Berger Paris

Alles begint met een concept, een icoon, een Lampe Berger en al zijn esthetische variaties, maar dat is slechts de eerste etappe van een fantastische serie avonturen.. Het avontuur van een reis naar het hart van esthetische innovatie en nuttig design..

Maison Berger Paris, die de moderniteit op de voet volgde en vaak aan de wieg van nieuwe trends stond, ontwikkelde ook haar parfumverspreider met sticks, gevolgd door geurkaarsen en toont nu zijn parfumverspreiders voor in de auto. Een trendy uitstapje om uw dagelijkse autoritjes te veraangenamen!

Uitmuntendheid zit hem vaak in de details

Net als bij alle andere creaties van Maison Berger Paris, werd er veel aandacht besteed aan het ontwerp van dit item dat veel goede punten scoort..
Hij is praktisch dankzij de met de in alle richtingen te draaien klem, waardoor het voorwerp eenvoudig op het ventilatierooster vastgeklikt kan worden. Hij is efficiënt dankzij zijn 100% navulbare hart van geparfumeerd keramiek dat voor een gelijkmatige en subtiele verspreiding zorgt van de (huis)parfums die speciaal voor deze verspreidingswijze werden ontwikkeld door Franse Meester-parfumeurs. En hij is gevarieerd dankzij de diversiteit aan designs en huisparfums.

U hoeft alleen nog maar uw reisgenoot te kiezen

Wenst u een parfum met aromachologische eigenschappen? Kies dan de Auto Diffuser uit de Aroma familie. De inspiratiebron voor het ontwerp was het houten traliewerk van Arabische ramen, maar de afwerking in mat nikkel geeft het interieur van uw auto een modern en origineel accent. De (huis)parfums Aroma Happy of Aroma Energy (met essentiële oliën) biedt u de verkwikkende kruidnagel voor wat extra energie, of grapefruit die dankzij zijn oppeppende en verfrissende eigenschappen voor een opgewekt en sereen humeur.

Bent u op zoek naar een parfum met functionele eigenschappen? Kies dan de Auto Diffuser uit de functionele familie. Deze Auto Diffuser heeft een sobere look dankzij zijn ‘gun barrel’ kleur, maar staat garant voor een weergaloze werkzaamheid om tabaksgeuren te verdrijven (met houtachtige noten) of dierengeuren (met een even fruitig als fleurig parfum).

Wilt u graag een ander parfum? Kies dan voor de Auto Diffuser uit de Bestseller familie die u met zijn honingraatmotief, Chrome afwerking en zijn tientallen parfums een ruime keuze aanbiedt van o.a. fleurige Soleil d’Ylang en Jasmin Précieux, oosterse Étoile d’Orient en Pétillance Exquise, frisse Vent d’Océan en Zeste de Verveine, de zachte Savon d’Autrefois of de gourmand Vanille Gourmet!

U kiest het design en het parfum dat het beste bij u past, geniet vervolgens vier tot zes weken lang van uw favoriete parfum in de auto en vult hem daarna onbeperkt na met de speciale navulling voor de Auto Diffuser van Maison Berger Paris.

De truc die het verschil maakt

De elegante en moderne autodiffusor van Maison Berger Paris geeft uw auto een design accent. De verspreidingstijd is ca. 4 weken. Hij is navulbaar en verzekert u zo eindeloos lang van een heerlijk geurende sfeer. En voor een nog intensere geur hoeft u alleen maar uw airco aan te zetten!