Betalen, bezorgen en retourneren

BETALING

De betaling van de bestelling gebeurt online met creditcard, Klarna of iDEAL en is volledig veilig. De gehele transactie wordt in gecodeerde modus doorgestuurd naar een bankvalidatieserver in SSL-modus (Secure Socket Layer).

De prijs die aan de Klant wordt gefactureerd en gedebiteerd, is de prijs die vermeld staat in de orderbevestiging. De bestelling wordt pas definitief na volledige betaling van de prijs en de daaraan verbonden kosten.

Het bedrijf De Bruyn Agenturen B.V. behoudt zich het recht voor om elk beheer van de bestelling van de Klant en elke levering van het/de Product(en) op te schorten in geval van weigering van de betalingsautorisatie via creditcard of bij gebrek aan volledige betaling van de prijs.

BESTELLING BEZORGING

Voorbereiding en verzending van de bestelling:


Na ontvangst van uw bestelling wordt uw pakket zo snel mogelijk klaargemaakt. U ontvangt uw pakket binnen ongeveer 3 tot 5 werkdagen (voor 12:00u besteld, dezelfde dag verstuurd). De Klant wordt ervan op de hoogte gebracht dat de levertijden kunnen worden verlengd tijdens perioden met veel verkeer, commerciële aanbiedingen of voorraad, in welk geval hij hiervan op de hoogte wordt gesteld bij het plaatsen van zijn bestelling.

Er wordt systematisch een e-mail naar de Klant gestuurd om hem op de hoogte te stellen van de verzending van zijn bestelling en het trackingnummer van zijn bestelling. De Klant kan de voortgang van zijn pakket volgen door verbinding te maken met zijn account aangemaakt op de website www.maison-berger.nl

De levering wordt geacht te hebben plaatsgevonden zodra het pakket aan de klant ter beschikking wordt gesteld of wordt overhandigd, blijkens het door de vervoerder gebruikte controlesysteem.

- Bezorgservice:

De site www.maison-berger.nl levert uitsluitend in Nederland.

- Late levering :

In geval van vertraging in de levering ten opzichte van de hierboven vermelde maximale tijd, kan de Klant per e-mail contact opnemen met de Klantenservice op contact@maison-berger.nl
of per post: De Bruyn Agenturen B.V. - Raadhuisstraat 71 A, 4631 NB Hoogerheide, om hem de opdracht te geven de bestelling binnen een redelijke extra tijd uit te voeren en te leveren. Bij niet-naleving van deze termijn heeft de Klant het recht om de verkoop te annuleren en om terugbetaling van de voor de bestelling betaalde prijs te verzoeken.

 

- Geen bezorging:

Als het pakket wordt teruggestuurd naar MAISON BERGER PARIS om een ​​reden die aan de Klant kan worden toegeschreven (niet-opgeëist pakket, onjuist adres, afwezigheid tijdens de levering), wordt de Klant hiervan per e-mail op de hoogte gesteld. Met zijn toestemming wordt het pakket opnieuw verzonden, waarbij de transportkosten de verantwoordelijkheid zijn van de Klant, die een nieuwe betaling van de verzendkosten zal moeten doen om de retourzending van zijn pakket te activeren.

 

TEVREDEN OF TERUGBETAALD - RECHT VAN HERROEPING


Recht om in te trekken

Indien het/de op de site gekochte product(en) de gebruiker niet bevalt, beschikt de gebruiker over een termijn van vijftien (15) kalenderdagen, gerekend vanaf de dag na de dag van levering – het poststempel of het stempel van de bezorger als bewijs – om afstand te doen van uw aankoop zonder boete en zonder opgave van redenen, in overeenstemming met de wet van 14 juli 1991 betreffende de handelspraktijken en de informatie en bescherming van de consument. Binnen deze termijn moet de gebruiker de verkoper op de hoogte stellen van zijn voornemen om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, door een e-mail te sturen naar het volgende adres: contact@maison-berger.nl .

Als deze termijn niet wordt gerespecteerd, verliest de gebruiker zijn herroepingsrecht en moet hij zijn bestelling betalen.


De terugbetaling vindt plaats volgens de volgende voorwaarden:

- Indien het pakket in zijn geheel wordt geretourneerd, wordt het bedrag van de bestelling inclusief bezorgkosten (standaard posttarief) terugbetaald;

- Indien het pakket niet in zijn geheel wordt geretourneerd (de Klant behoudt één of meer van de bestelde Producten), wordt de prijs van het/de geretourneerde product(en) terugbetaald.

MAISON BERGER PARIS zal de prijs van de bestelling terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel als dat gebruikt door de Consument voor de initiële transactie.

In overeenstemming met artikel L.221-23 van het Consumentenwetboek kan de aansprakelijkheid van de Consument ontstaan ​​in geval van waardevermindering van de Producten "als gevolg van andere manipulaties dan die welke nodig zijn om de aard, de kenmerken en de goede werking van deze goederen vast te stellen". Het aansteken van de lampen is een oorzaak van wijziging van de brander en de pit waaruit het product bestaat en vormt een manipulatie die elke terugbetaling door MAISON BERGER PARIS uitsluit.

Bestellings-annulering

Annulering van bestellingen is niet mogelijk, aangezien bestellingen, op enkele uitzonderingen na, ter voorbereiding worden verzonden zodra de betaling is gevalideerd.