DE MISSIE VAN MAISON BERGER PARIS
DE MISSIE VAN MAISON BERGER PARIS

DE MISSIE VAN MAISON BERGER PARIS

Maison Berger Paris Onze Missie

Aan het begin van onze geschiedenis was er de absolute noodzaak de lucht te zuiveren: werkzaamheid en kwaliteit waren een must. Maison Berger Paris beheerste de techniek, deed ervaring op en werd een expert.

Vervolgens werd het tijd om te creëren, een evenwicht te vinden tussen gezond en mooi, tussen nuttig en aangenaam. Maison Berger Paris had een functioneel object ontworpen, maar droomde er vervolgens van dit tot een collectors item te maken en werd designer.

En natuurlijk was u er, en iedereen vóór u. Romantische, sensuele, mediterende, sportieve en pragmatische mensen... Met evenveel wensen en verwachtingen op parfumgebied. Maison Berger Paris wist wat het moest doen en begon parfums te creëren.

Tussen technieken en emoties

Welzijn is een zoektocht, een concept in beweging: al meer dan 120 jaar tekent Maison Berger Paris hier de contouren van en bouwt het aan de vormen.

De eerste hoeksteen van het bouwwerk was de Berger lamp en zijn hoofdtaak was het zuiveren van de binnenlucht — high tech in dienst van een gezond lichaam.

Vervolgens kreeg men oog voor het decoratieve aspect, het plezier voor de ogen: de lamp ontwikkelde zich, kreeg diverse decoratieve afgeleiden en bood evenveel technische als esthetische oplossingen.

Tegenwoordig staat Maison Berger Paris voor een ongekend plezier met meerdere efficiënte modellen.

Enkele geurnoten voor uw interieur

Maison Berger Paris schrijft al meer dan een eeuw de verdienstelijke akkoorden van een geurmelodie: frisse en fleurige, houtachtige of lieflijke hartnoten; topnoten voor een functioneel of emotioneel comfort; basisnoten als een unieke signatuur van onze composities.

Onze Meester-Parfumeurs zijn uitmuntende componisten en talentvolle vertolkers. Zij volgen de contouren van een geurgeheugen en schetsen de trends van de geuren van morgen. Zij verkennen de aromachologie, onderzoeken de invloed van de geuren op onze psyche; zoals het onlangs gecreëerde assortiment Aroma rond essentiële oliën met hun weldadige werking op onze emoties.

Onze Meester-Parfumeurs herkennen de geur van inwendig geluk.
En creëren dit opnieuw voor u.