Maison Berger Paris, uitzonderlijke parfums
Maison Berger Paris, uitzonderlijke parfums

Maison Berger Paris, uitzonderlijke parfums

Parfum vormt het hart van Maison Berger Paris: de essentie van ieder van zijn creaties, de reden van bestaan van al zijn collecties.

Geïnspireerd op zijn tradities en steunend op zijn moderne inslag componeert Maison Berger Paris bijzondere melodieën met behulp van zijn Franse vakmanschap. Onze meester-parfumeurs hebben een goede neus voor de trends van morgen, zien de toekomstige handelingen en bepalen de geurcontouren. In Grasse komen hun deskundigheid en poëtische inslag tot uiting, rondom een idee, rondom een verlangen.

En tot slot geeft het huisparfum zijn akkoorden: een perfecte interpretatie, een zuivere lucht en een uitzonderlijk parfum.

Alles is aanwezig voor een bijzonder moment.

KWALITEIT EN ONSCHADELIJKHEID: EEN VEREISTE

Voor huisparfums is een mooie creatie altijd een veilige creatie. Net zoals Maison Berger Paris veel belang hecht aan de mooie vormgeving en de uitmuntendheid van zijn creaties, is er ook geen enkel compromis mogelijk wanneer het om de kwaliteit van de te ontwikkelen parfums gaat.

Een vereiste: de verspreiding van beheerste en gecontroleerde stoffen.

Een modus operandi: regelmatige tests door een onafhankelijk laboratorium.

Een garantie: geen rook en geen BTEX tijdens de verspreiding.

Een voorschrift: alle deelnemers aan de keten moeten de interne veeleisende normen respecteren.

DE ADVIEZEN VAN DE MEESTER-PARFUMEUR

Een Huisparfum kiezen is hetzelfde als de decoratie voor uw interieur kiezen. Maison Berger Paris heeft voor u een vijftigtal parfums ontwikkeld. Bij het maken van uw keuze – of keuzes – moet u zich afvragen van welke geuren u houdt, welke vertrekken u wilt parfumeren en welke geursferen u wilt creëren. Het is de bedoeling om een evenwicht te vinden tussen waar u van houdt en wat u nodig heeft, tussen wat u wenst en wat noodzakelijk is. Fruitige en fleurige noten, frisse en gourmand akkoorden, stel uw ideale palet samen.