Huisparfums

Interieurparfums: elegante geuren voor thuis

Geur speelt een belangrijke rol in huis. Het kan op zichzelf een ontspannende of energieke, warme, romantische of landelijke sfeer creëren… Maar om niet te overheersend en onaangenaam te worden, moeten de geuren goed gebalanceerd zijn en de parfumnoten subtiel verspreid worden. Al meer dan een eeuw ontwikkelt Maison Berger Paris unieke interieurparfums voor thuis, met op maat gemaakte geuren. Dus waar wacht u nog op om een vleugje elegantie en poëzie aan uw interieur toe te voegen?

Elegante sfeerparfums, symbool van de expertise van Maison Berger Paris

Als basis van al onze creaties, zijn de sfeerparfums een integraal onderdeel van de geschiedenis van Maison Berger Paris. Als ware symbolen van welzijn en verfijning, vormen ze de handtekening van ons huis en weerspiegelen onze expertise en onze toewijding aan het respecteren van tradities. Volledig gemaakt in Frankrijk, worden onze interieurparfums eerst bedacht door de neus van ons huis, die vervolgens samenwerkt met onze meester-parfumeurs in Grasse. Ze bieden u unieke en uitzonderlijke geurervaringen, met geuren die variëren en originele geurnoten bevatten. Dankzij het talent van onze meester-parfumeurs vertelt elk van hen een verhaal…

Door voor ons merk te kiezen voor uw huisparfum, bent u ook verzekerd van producten van hoge kwaliteit, met gecontroleerde en beheerste stoffen. Onze geuren worden inderdaad gedurende het hele creatieproces getest. Wanneer u uw parfum met een Berger lamp of een van onze andere parfumdiffusers verspreidt, ademt u geen stoffen in die schadelijk zijn voor het lichaam. En geen van onze parfums produceert rook wanneer het wordt gebruikt in zijn ritueel.

Unieke en uitzonderlijke creaties

Om aan alle geurvoorkeuren te voldoen, zijn onze interieurparfums nu verkrijgbaar in ongeveer vijftig geuren. Bewerkt door onze meester-parfumeurs, bevatten al onze geuren originele en verschillende noten, voor unieke interieurparfums. Laat u meevoeren door onze creaties en varieer de pleziertjes afhankelijk van de seizoenen, uw stemming en uw wensen!

Zes geurfamilies, voor iedereen en elke behoefte

Ons parfumassortiment blijft in de loop van de tijd groeien, en onze collectie huisgeuren is nu onderverdeeld in zes geurfamilies: bloemig, zoet, puur, fruitig, fris en oosters. Ontdek uitzonderlijke geuren, laat u meeslepen door deze unieke en delicate geuren, en vind het ideale parfum voor uw huis…

Romantisch en verfijnd, bloemige parfums geven zachte en kalmerende geuren af. Een lavendelparfum laat bijvoorbeeld een delicaat geurig waasje achter in uw hal, voor een nog uitnodigender huis. De afrodiserende geuren van Ylang-ylang zijn perfect om de sfeer in een slaapkamer te verwarmen.

Vooral populair tijdens het zomerseizoen, brengen frisse parfums een frisse en dynamische sfeer in huis. Onze creatie Ocean Breeze creëert bijvoorbeeld een authentieke zeewind binnenshuis: het combineert een amber interieurparfum met een bloemig hart en exotische houtgeuren.

Onze zoete parfums zijn rijk en genereus, voor een warme en troostende binnenatmosfeer. Hun verleidelijke en romige noten blijven subtiel: ze verwarmen de atmosfeer zachtjes, zonder te overheersend te zijn.

Tijdloos in de parfumerie, zijn oosterse parfums sensueel en betoverend. Patchouli interieurparfum, kruidige of bloemige noten, houtachtige of vanillegeuren... Hun krachtige geuren brengen een exotische en elegante touch in uw interieur.

Fruitige parfums brengen op hun beurt energie en vitaliteit, met een perfect gebalanceerde touch van sensualiteit of zoetheid. Fruitige parfums op basis van kaneel zijn bijvoorbeeld perfect voor een keuken of eetkamer.

Onze pure parfums tenslotte, geven natuurlijke en lenteachtige geuren vrij, om een zachte, optimistische en serene binnenatmosfeer te creëren. Ons Fresh Linen parfum is ideaal voor de subtiele geur van een badkamer met zijn noten van eucalyptus, lavendel en appel…

De Aroma-collectie en de "functionele" parfums

Of het nu gaat om het neutraliseren van slechte tabaksgeuren in uw auto of vochtigheid in uw badkamer, uw doucheruimte of uw keuken, of om muggen te verjagen, Maison Berger Paris biedt ook een breed scala aan zogenaamde "functionele" interieurparfums. Ze stellen u in staat om een gezonde en gezuiverde sfeer binnenshuis te creëren, voor een uitnodigend en aangenaam huis.

Dream, D-Stress, Breathe, Energy, Happy, Focus of Love... Ontdek ook onze volledige Aroma-lijn, met interieurparfums gewijd aan welzijn.

Hoe kiest u uw interieurparfum?
Wat is er beter om na een lange dag op te laden dan thuis te komen in een uitnodigende cocon, subtiel geparfumeerd? Om uw huis goed te parfumeren en het beste interieurparfum te kiezen, moet u uiteraard rekening houden met uw smaak en geurvoorkeuren. Maar de gekozen geuren moeten ook passen bij de sfeer die u wilt creëren in elke kamer, en bij het seizoen.

Voor welke kamer?

Om elke kamer van uw huis een unieke geuridentiteit te geven, vorm elk gebied naar uw beeld en stel u voor welke sfeer eruit moet voortkomen. Elk gebied heeft immers een duidelijke functie...

De woonkamer is een ontspanningsruimte, die gezellig en uitnodigend moet zijn: om een warme en gezellige sfeer te creëren, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor warme en oosterse geuren, of zoete en fruitige geuren. De slaapkamer kan daarentegen subtiel geparfumeerd worden met frisse en bloemige geuren, voor een ontspannen, kalmerende en rustgevende sfeer. En om een touch van vitaliteit en frisheid in de badkamer te brengen, waarom niet kiezen voor de energieke en lichte noten van een puur parfum?

De keuze van uw interieurparfum hangt ook af van uw behoeften. Terwijl sommige geuren bedoeld zijn voor delicate parfumering van uw interieur, bieden andere, meer intense geuren u een echte geurreis en stellen ze u in staat om te ontsnappen! Zoals eerder vermeld, zijn sommige van onze parfums en rituelen speciaal ontwikkeld om slechte geuren van tabak, koken of muffe lucht te neutraliseren.

Voor elk seizoen een parfum...

Naast het voldoen aan uw behoeften en de gewenste sfeer voor elke ruimte in uw huis, moeten de gekozen geuren ook passen bij het seizoen! We hebben immers niet dezelfde wensen - noch dezelfde behoeften! - in de winter of in de zomer...

Frisse en bloemige parfums worden vaak geprefereerd in de eerste dagen van de lente of het zomerseizoen, om een vrolijke en lichte sfeer te creëren. Warme en oosterse geuren worden daarentegen bij koud weer, in de aanloop naar de herfst en winter, gefavoriseerd. De kerstperiode en de eindejaarsfeesten zijn bijvoorbeeld ideaal om thuis gourmand geuren van kaneel, of citrusvruchten bestrooid met specerijen te verspreiden.

En om uw interieur te personaliseren en er een plek van te maken die op u lijkt, kunt u kiezen voor een unieke geur of het een warme touch geven, met bijvoorbeeld een interieurparfum met musk. Meer dan ooit is het tijd om uw persoonlijkheid uit te drukken en u te concentreren op wat echt belangrijk is...

Welke diffuser voor het sfeerparfum van uw huis? Verfijnd en elegant, de interieurparfums van Maison Berger Paris stellen u in staat om thuis te genieten van delicate en originele geuren. Verkrijgbaar in sets of navulflessen, ze kunnen worden gecombineerd met verschillende gebaren, in diverse kleuren, vormen en ontwerpen. Klassieke of hedendaagse stijl, traditioneel of bohemien... Er is echt voor elk wat wils.

Kies uw huisparfumdiffuser uit onze complete collectie, degene die perfect aan uw wensen voldoet en past bij de stijl van uw interieurdecoratie:
• de katalytische lampe Berger: zuiverend en geurend, hun warme diffusiesysteem trekt en neutraliseert slechte geuren. Uniek en tijdloos, ze zuiveren en reinigen de lucht, terwijl u geniet van een geparfumeerde sfeer;
• de parfumverspreider: ze bieden een koude diffusie van het parfum, door capillariteit. Deze interieurparfums met stokjes zorgen voor een subtiele, delicate en homogene parfumering, gedurende meerdere weken;
• de auto diffusers: verkrijgbaar in vele geuren en intensiteiten, ze zorgen voor aangename reizen en rijden in alle rust;
• de mist diffusers: gemakkelijk in te stellen, deze technologieconcentraten maken het eenvoudig om uw geurige sfeer in te stellen. Ze verspreiden een fijne geurige mist, die het huis transformeert in een troostende cocon;
• de geurkaars: sober en puur, ze verspreiden geuren door het creëren van een warm lichtgevend sfeer. Een ideaal gebaar voor een langdurige sfeerparfum;
• de Night & Day diffusers: waarmee u kunt slapen of wakker worden met uw favoriete parfum, deze geurige wekkers creëren een ontspannen en kalmerende sfeer in de slaapkamer.

In staat om effectief al onze interieurparfums te verspreiden, zijn onze parfumgebaren zeer eenvoudig te gebruiken. Een origineel cadeau-idee om uw dierbaren te plezieren, of gewoon om uzelf te verwennen!