Blissful
Blissful

De zomer belooft even verkwikkend en kleurrijk te worden als deze collectie, die zin geeft om te reizen en neer te strijken op een tropisch strand.

COLLECTIE BLISSFUL Stimulerend en Zonnig
Met zijn palet van warme kleuren en zonnige geuren nodigt de collectie Blissful uit tot excursies. Een andere manier om het zomerseizoen te vieren, zonder je huis te verlaten.
Een vleugje zomer en kleur in uw interieur
De zomer staat voor de deur en Maison Berger Paris heeft gekozen voor de lancering van een collectie vol vitaliteit en energie. Met zijn originele oranje-gele of rosé gouden tinten bekent de verpakking van Blissful onmiddellijk kleur. De ronde vorm van de Berger lamp, het geurboeket, de kaars en de diffusor voor de auto doet denken aan de zon en aan zachtheid en harmonie. De vormgeving past precies bij het parfum Coco Monoï, even gourmand als zonnig.
Deze geur gebruikt gedroogde kokosnoot, ook wel kopra genoemd, als grondstof en fruitige basisnoot. Coco Monoï heeft verder de bloemige facetten van tuberoos en de citrusachtige geur van mandarijn.
Om deze lieflijke en bedwelmende geurcompositie ook voor uw interieur geschikt te maken, hebben de meester-parfumeurs zich laten inspireren door Frans Polynesië. Daar weken de tiare bloemen in geraffineerde kopraolie om Monoï olie te verkrijgen, een hydraterende lichaamsolie die in de zomer op ieder strand populair is. Deze collectie Blissful is een zalig voorproefje op de zomervakantie.
Een onvergetelijke geurreis naar de tropen Neem de tijd om rustiger aan te doen met Coco Monoï
HET PARFUM coco monoi

Een zonnig en gourmand parfum, een geurcompositie waarin het lieflijke facet van de tuberoos de diepte van het vanillestokje omarmt. Zon, zand en Polynesische gelukzaligheid op een basisnoot van kokoswater.

TOPNOTEN

Schilletje van Groene Sinaasappel, Mandarijn

HARTNOTEN

Oranjebloesem, Tuberoos, Kruidnagel

BASISNOTEN

Vanillestokje, Kokosnoot, Cederhout

De Lamp
De Berger lamp, het topproduct van het merk Maison Berger Paris, is ondanks zijn 120 jaar absoluut jong! Zuiver en parfumeer de lucht in huis en zorg tegelijkertijd voor een snufje design en moderniteit in uw interieur. Nare geuren zullen al snel nog slechts een vage herinnering zijn.
Dit waardevolle, nog steeds actuele Franse vakmanschap is een levend erfgoed om iedere dag van te genieten.
De Parfumverspreider
Het geurboeket is een parfumdiffusor waarmee ongewenste geurtjes geneutraliseerd kunnen worden. De in het parfum gedoopte staafjes worden hiermee geïmpregneerd en verspreiden hun zoete geuren in het vertrek. Dit type verspreiding is heel populair, omdat het gebruik zo eenvoudig is. Vorm, kleur en parfum, Maison Berger Paris heeft het ideale geurboeket voor uw humeur.
De Geurkaars
Alle technische deskundigheid van Maison Berger Paris is terug te vinden in deze geurkaars. Deze is met de hand gegoten en 100% plantaardig. Hij is gemaakt van natuurlijke was, heeft een katoenen lont, bevat geen kleurstoffen en is volledig vegan. Ga verantwoord te werk, wees milieubewust en kies voor uw welzijn! Uw huis wordt blijvend geparfumeerd, zonder enig risico voor uzelf of uw gezinsleden.
De autodiffusor
Deze innovatie van Maison Berger Paris begeleidt u bij al uw autotochtjes! Deze autodiffusor vult uw auto meerdere weken lang met een heerlijke geur. Wat is hier zo bijzonder aan? Na het gebruik hoeft hij niet afgedankt te worden, want hij is navulbaar. Met zijn mooie, elegante vormgeving is het een ware blikvanger op uw dashboard. Kies uit onze selectie het parfum waar u van droomt!
Ons deskundig advies
DE LAMP
DE Parfumversreider
DE GEURKAARS
DE AUTODIFFUSER
Schrijf u in voor onze newsbriejf

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

120 jaar geschiedenis en innovatie ten dienste van uw zintuigen en uw welzijn.