Duo mini parfumverspreider & geurkaars Joy

Zoom
  • Duo mini parfumverspreider & geurkaars Joy
  • Duo mini parfumverspreider & geurkaars Joy
  • Duo mini parfumverspreider & geurkaars Joy
  • Duo mini parfumverspreider & geurkaars Joy

Test deze miniatuur formaten voor een kennismaking met de delicate zuiverheid van het parfum Jardin d’Agaves en zijn plantaardige noten.

€ 31,95
! Binnenkort weer beschikbaar Kopen in de Winkel

Het Duo mini Parfumverspreider & Geurkaars Joy is een 2-in-1 giftset met daarin onze items in een miniatuur versie, in de kleuren van de collectie. Deze kleine, als ware decoratieve juweeltjes ontworpen objecten geven uw interieur een extra elegant accent. Hun ronde vormen verzachten de sfeer, net als het gelakte glas met zijn subtiele, vrouwelijke oudroze tint. Deze vintage tint past mooi in een eigentijds interieur en zorgt voor een extra cosy, feelgood accent. Deze Duo mini Parfumverspreider & Geurkaars Joy nodigt u uit kennis te maken met het parfum Jardin d’Agaves en zijn subtiel plantaardige parfumnoten van blauwe agave, witte freesia en sandelhout. Afhankelijk van het gekozen product wordt het parfum verspreid door middel van capillariteit via de sticks of door het aansteken van de geurkaars. Een ideaal cadeau voor vrienden of familie of gewoon om uzelf plezier te doen!

Het Giftset bevat :
Hoogte
18,2 cm
Beedte
21,3 cm
Lengte
7 cm
Mateerial
Verre laqué
kleur
Oud Roze
Referentie
006990
Wettelijke Informatie
Parfumverspreider : Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Geurkaars : Contains : 4-tert-butylcyclohexyl acetate, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphtyl)ethan-1-one, cyclamen aldehyde, eugenol. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Verspreidingsduur
Mini parfumverspreider : (+/-) 27 dagen, Mini geurkaars : (+/-) 15 u
het huisparfum Jardin d'Agaves

Een mix van zoetheid en sprankelende warmte voor een parfum met een idyllische charme en een enigszins naïeve zoetheid. Een parfum dat de verschillende parfumnoten weet te combineren tot een verslavende omhelzing van mooie grondstoffen die samen een weelderige harmonie vormen. Het parfum begint als topnoot met een transparante, luchtige assemblage van citroen, blauwe agave en koffie. De noten van witte freesia, kamperfoelie en viooltje geven de toon aan. Geleidelijk aan verschijnt er een gourmand vleugje tedere vanille die een brede glimlach schenkt aan de warme noten van amber en sandelhout.

Topnoten

Citroen, Koffie, Blauwe agave

Hartnoten

Viooltje, Witte freesia, Kamperfoelie

Basisnoten

Amber, Vanille, Sandelhout

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.