Duo mini parfumverspreider & geurkaars Winter

Zoom
  • Duo mini parfumverspreider & geurkaars Winter
  • Duo mini parfumverspreider & geurkaars Winter
  • Duo mini parfumverspreider & geurkaars Winter

Herinneringen aan sprookjesachtige winters en cocooning staan u te wachten met deze prachtige giftset met feestelijke huisparfums!

€ 31,95
! Binnenkort weer beschikbaar Kopen in de Winkel

Deze giftset met het miniduo Parfumverspreider en geurkaars Winter is het perfecte en attente cadeau voor uw dierbaren aan het einde van het jaar. Dit praktische en esthetische duo bestaat uit een kaars en een Parfumverspreider in compact formaat. Praktisch omdat het in elke ruimte past en esthetisch omdat het transparante, sobere ontwerp de schoonheid van het glas benadrukt en een subtiel en charmant decoratief element vormt. Het is dan ook de perfecte combinatie om uw interieur subtiel te parfumeren. Met het miniduo Parfumverspreider en geurkaars Winter creëert u een magische wintersfeer, vooral dankzij het emblematische parfum Sapin Festif. De groene noten, de dennenbalsem en het sandelhout verspreiden verfrissende houtachtige noten met een natuurlijke elegantie. Gun uzelf tijdens de feestperiode gezellige geparfumeerde momenten in alle eenvoud met deze geraffineerde set!

Het Giftset bevat :
Hoogte
18,2 cm
Beedte
21,3 cm
Lengte
7 cm
Mateerial
Verre
Hoedanigheid
80 ml + 80 g
kleur
Transparant
Referentie
004568
Wettelijke Informatie
Parfumverspreider : Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Geurkaars : Bevat : 4-tert-butylcyclohexyl acetate, dodecanal, eucalyptus globulus oil, cedar leaf oil, isolongifolanone. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Verspreidingsduur
Mini parfumverspreider : (+/-) 27 dagen, Mini geurkaars : (+/-) 15 u
het huisparfum Sapin Festif

Met Kerstmis is de kerstboom de ster van het huis: hij versiert, verlicht, verwarmd, verwelkomt cadeautjes aan zijn voet en ruikt vooral heerlijk. Herbeleef al die magische momenten met deze houtachtige, verfrissende geur. De pure, groene topnoten zijn meteen een ode aan de natuur. Een frisheid die naar voren komt met dennenbalsem, dennen en eucalyptus in het hart. Voor de tijdloze houtachtige aroma's van sandelhout en cederhout.

Topnoten

Dennennaalden, Groene noten, Schone noten

Hartnoten

Den, Eucalyptus, Dennenbalsem

Basisnoten

Cederhout, Sandelhout

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.