Duo mini set Senso

Zoom

De lente staat weer voor de deur, met fleurige geuren, een simpel genoegen met dit mini duo Fleurs de Musc, ideaal om uw interieur na een lange winter weer wakker te schudden.

€ 29,95
Kopen in de Winkel

Het mini duo Senso bestaat uit een kleine parfumverspreider met staafjes en een mini geurkaars, zodat u op een aangename wijze kennis kunt maken met de geurige rituelen van Maison Berger. Hun elegante design en tijdloze kleur weten uw interieur op sobere wijze te verfraaien. Laat u verleiden door de bloemige, warme sensualiteit van het parfum Fleurs de Musc met zijn toetsen van tuberoos, iris en witte muskus.

  • Gegarandeerde kleurstofvrije huisparfum
Het Giftset bevat :
Hoogte
5 cm
Beedte
6,5 cm
Lengte
6,5 cm
Mateerial
Verre laqué
kleur
Beige
Referentie
006618
Wettelijke Informatie
Het miniparfumverspreider bevat: Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Gevaarlijk. Neem de voorzorgsmaatregelen voor gebruik in acht. Mini-geurkaars bevat: benzylsalicylaat, linalol, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naftyl)ethan-1-one, isoeugenol. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Verspreidingsduur
Mini parfumverspreider : (+/-) 21 dagen, Mini geurkaars : (+/-) 15Uur
het huisparfum Fleurs de Musc

Vrouwelijkheid is een parfum! Een fleurige en zinnelijke essence, even zacht als elegant en modern, met eveneens een vleugje mysterie. Dit exclusieve parfum onthult een beschermende warmte en verspreidt de geur van tuberoos om uw huis te verfraaien. De keizerlijke iris lijkt uw interieur te verlichten met een stralend licht. De uitzonderlijke ylang en de jasmijnbloesem zijn op tedere wijze bewerkt. De witte muskus past zich perfect bij de rest van de compositie aan en geeft deze nog meer elegantie.

Topnoten

Ylang, Tuberoos, Mandarijn

Hartnoten

Tuberoos, Iris

Basisnoten

Jasmijn, Witte muskus

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.