DE FRANSE KNOW-HOW DE AUTODIFFUSER
EEN KWESTIE VAN STIJL
Maison Berger Paris is altijd op zoek naar innovatie en creativiteit en blijft op zoek naar een even nuttig als mooi object! Naast de iconische Berger lamp en zijn elegante variaties; de statige en verfijnde geurboeketten; de eigentijdse en betoverende geurkaarsen; de originele en heerlijk geurende items van keramiek... presenteert Maison Berger Paris u zijn autodiffusors.

Profiteer nog meer van uw favoriete parfum en laat uw Arty kant tot uiting komen door uw auto dit accessoire te bieden waarmee deze op stijlvolle wijze geparfumeerd wordt en uw dagelijkse tochtjes een genot worden.
NIETS IS ESSENTIËLER DAN EEN ACCESSOIRE
De elegante en moderne autodiffusor van Maison Berger Paris wordt het design object van uw auto, waarbij u kunt kiezen uit de modellen in mat nikkel, loodgrijs of chroom.

Praktisch, met de in alle richtingen te draaien klem, waardoor het voorwerp eenvoudig op de luchtroosters vastgeklikt kan worden.
Technisch, met het hart van geparfumeerd keramiek dat zorgt voor een gelijkmatige en subtiele verspreiding van zijn parfum.

U hoeft alleen nog maar een parfum als reisgenoot te kiezen!
Als u wilt profiteren van de weldadige eigenschappen van de essentiële oliën van kruidnagel en grapefruit, kies dan de familie Aroma.
Als u tabaks- of dierengeuren wilt verdrijven, kies dan voor een van de twee parfums van de Functionele familie.
Of beproef uw geluk met een van de 8 parfums van de familie Bestsellers!
DE ADVIEZEN VAN DE MEESTER-PARFUMEUR
Net als bij alle andere creaties van Maison Berger Paris werd er veel aandacht besteed aan het ontwerp van dit accessoire. De parfums zijn speciaal voor deze verspreidingswijze ontwikkeld door Franse meester-parfumeurs en bevatten uiteraard geen kleurstoffen. De verspreidingstijd is ca. 4 weken. Hij is navulbaar en verzekert u zo eindeloos lang van een heerlijk geurende sfeer! En voor een nog intensere geur hoeft u alleen maar uw airco wat hoger te zetten.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

120 jaar geschiedenis en innovatie ten dienste van uw zintuigen en uw welzijn.