DE FRANSE KNOW-HOW DE KAARSEN
NATUURLIJKE EMOTIES
Een kaars is een vlam die opflitst, warmte die zich aankondigt.
Een kaars is de belofte van een sprankelende pauze, een kortstondig intermezzo: Maison Berger Paris creëert voor u de gedroomde break waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten.

Alle kaarsen van Maison Berger Paris zijn ambachtelijk vervaardigd, met de hand gegoten en geparfumeerd oor Franse meester-parfumeurs.
De kaarsen van Maison Berger Paris zijn milieuvriendelijk en duurzaam en geproduceerd van plantaardige natuurlijke was, zonder kleurstoffen en volkomen vegan. Alle pitten zijn van natuurlijke katoen en zodanig gevlochten dat zij precies bij het parfum en het formaat passen.
DE VLAM VAN AL UW WENSEN
De kaars van Maison Berger Paris vormt altijd de garantie van doeltreffendheid en uitmuntendheid en past zich aan uw wensen op het gebied van geur en vormgeving aan.

Deze is technisch, met het Anti-geur assortiment dat specifiek gericht is op het neutraliseren van nare geurtjes.
Deze is Pétillance Exquise en verspreidt oosterse geuren, genesteld in een houder van champagnekleurig glas met vergulde accenten.
Deze is Lolita Lempicka, een mooi vrouwelijk en sensueel object, met klimop en goud, dat vol genot zijn iconische parfum verspreidt.
Deze is Bienveillante met de lijn Aroma en de aromachologische eigenschappen van specifieke essentiële oliën die voor hun ontspannende, energie gevende of dynamiserende werking gekozen zij.
DE ADVIEZEN VAN DE MEESTER- PARFUMEUR
Kies voor een harmonieuze pauze met een geur die bij u past, een humeur waar u zich goed bij voelt. Kies de zoete geur van patchoeli, de dynamiek van grapefruit, de frisheid van kruidnagel, de elegantie van gardenia... Kies de geschiedenis die u wilt beleven! Voor een homogene verbranding: blaas de klaars niet uit voordat haar “zwembad” is gevormd, d.w.z. het moment waarop haar hele oppervlak vloeibaar is geworden. Voor een schonere verbranding: pas de lengte van de pit aan door deze voor ieder gebruik ca. 1 cm af te knippen. En tot slot, voor een optimale bescherming van uw kaars moet u blootstelling aan te hoge temperaturen, wanneer u de kaars niet gebruikt, vermijden.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

120 jaar geschiedenis en innovatie ten dienste van uw zintuigen en uw welzijn.