DE FRANSE KNOW-HOW DE BERGER LAMP
MAISON BERGER PARIS EEN UNIEK RITUEEL
De 120 jaar geleden geboren Berger lamp blijft onvermoeibaar uitmuntend werk verrichten.

Zijn technische meesterschap heeft het te danken aan de deskundigheid van zijn ontwerpers en de research die de onderzoeksteams onophoudelijk plegen in het technische centrum van Limoges.
Zijn gepatenteerde exclusieve brander zorgt voor een gezuiverde en heerlijk geurende lucht, terwijl het systeem van verspreiding door katalyse er voor zorgt dat alle onaangename geuren vernietigd worden.

De Berger lamp is voortgekomen uit veeleisendheid en passie, techniciteit en gevoel voor schoonheid en is daarmee een ware must have.
MAISON BERGER PARIS
WERKZAAMHEID EN EEN MOOIE VORMGEVING DAT SAMEN IS DE BERGER LAMP
Met de Berger lamp kiest u voor werkzaamheid: u hoeft alleen nog maar het object te kiezen dat bij u past.

U kunt kiezen uit diverse vormen, sierlijk welvend of strakke lijnen. U kunt ook het materiaal van de houder kiezen: glas of porselein. Zuiver wit of bont gekleurd. Gaat u voor een eenvoudig model met een discrete elegantie, of voelt u meer voor onze Kunstedities, uitzonderlijke items van vermaarde designers?

Wat uw keuze ook is, Maison Berger Paris heeft de lamp gecreëerd die bij u past en al die andere waarvan u wellicht droomt.
WERKZAAMHEID EN EEN MOOIE VORMGEVING
DE ADVIEZEN VAN DE MEESTER-PARFUMEUR
De Berger lamp staat voor een uniek ritueel en specifieke handelingen. Handeling nr. 1 – Vul uw flacon met het Huisparfum van uw keuze. Handeling nr. 2 – Plaats de brander. Als u de lamp voor de eerste keer gebruikt, wacht dan 20 minuten. Handeling nr. 3 – Steek de lamp aan. Handeling nr. 4 – Blaas na 2 minuten de vlam uit. De lucht wordt gezuiverd, gevuld met parfum: 30 minuten zijn voldoende om een ruimte van 12m2 te zuiveren. De betovering vindt plaats... U kunt hem nu doven!
NOG ENKELE EXTRA ADVIEZEN
Nog enkele extra adviezen : haal de brander uit de lamp als u deze enkele weken lang niet zult gebruiken; vervang deze ieder jaar of na hem 200 keer aangestoken te hebben. En tot slot: gebruik het Huisparfum Neutre Essentiel om tussen twee parfums door uw brander te onderhouden.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

120 jaar geschiedenis en innovatie ten dienste van uw zintuigen en uw welzijn.