Geurkaars Joy Jardin d'Agaves

Zoom
  • Geurkaars Joy Jardin d'Agaves
  • Geurkaars Joy Jardin d'Agaves
  • Geurkaars Joy Jardin d'Agaves

Gun uzelf kleine geluksmomentjes met deze geurkaars met delicate plantaardige parfumnoten.

€ 27,00
Kopen in de Winkel

De Geurkaars Joy Jardin d’Agaves is ideaal voor een cocooning interieur! Deze verwarmt de sfeer en wordt heel plantaardig een belangrijk element in uw interieur door het zoete accent dat zij meebrengt. De moderne, mooie cilindervorm belichaamt een vrouwelijkheid waarvan de warmte u omhult. De welvingen worden extra benadrukt door het oudroze gelakte glas dat het geheel zo charmant maakt. En de zilverkleurige zeefdruk met gemarkeerde geometrische vormen toont het door Sylvie de France gewilde design accent. De subtiele elegantie van deze Geurkaars Joy Jardin d’Agaves is ook terug te vinden in de hartnoot van het parfum. De bloemige delicatesse van de blauwe agave en de witte freesia combineren perfect met de houtachtige noten van sandelhout, voor een zeer zuiver, plantaardig resultaat. Een idyllische sfeer ontstaat, vol authentieke poëzie en met een vleugje lente, voor een waar geluksmoment.

  • Katoenen lont waarvan het vlechtwerk specifiek is aangepast aan de grootte en de geur van de kaars.
  • Parfums gecreëerd door Franse meesterparfumeurs, in de massa gegoten voor een gecontroleerde en homogene verbranding.
  • Intensieve en continue geuren, zowel koud als verspreid, gedurende ongeveer 40 uur.
Sylvie de France
Sylvie de France profileert zich op een kruispunt van verschillende tijdperken, zoals het Parijs van de roaring twenties in Montmartre en de wolkenkrabbers van Dubaï; zij houdt er van bruggen te slaan tussen Ying en Yang. De ontwerpster is gespecialiseerd in de wereld van de luxe en cosmetica en werkt voor grote namen: van Boucheron tot Rolex, van Yves Saint Laurent tot Van Cleef en Arpels.
Tips voor Gebruik
  • Blaas de klaars niet uit voordat haar “zwembad” is gevormd, d.w.z. het moment waarop haar hele oppervlak vloeibaar is geworden. De verbranding zal zo gelijkmatig zijn.
  • Pas de lengte van de pit aan door deze voor ieder gebruik af te knippen. De lengte moet ca. 1 cm zijn. De verbranding zal zo schoner zijn.
  • Bescherm uw kaars door deze niet bloot te stellen aan te hoge temperaturen wanneer u deze niet gebruikt.
Hoogte
9 cm
Beedte
7,5 cm
Lengte
7,5 cm
Mateerial
Verre laqué
Hoedanigheid
180 gr
kleur
Oud Roze
Referentie
007413
Wettelijke Informatie
Bevat : 4-tert-butylcyclohexyl acetate, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphtyl)ethan-1-one, cyclamen aldehyde, eugenol. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Verspreidingsduur
(+/-) 40 u
het huisparfum Jardin d'Agaves

Een mix van zoetheid en sprankelende warmte voor een parfum met een idyllische charme en een enigszins naïeve zoetheid. Een parfum dat de verschillende parfumnoten weet te combineren tot een verslavende omhelzing van mooie grondstoffen die samen een weelderige harmonie vormen. Het parfum begint als topnoot met een transparante, luchtige assemblage van citroen, blauwe agave en koffie. De noten van witte freesia, kamperfoelie en viooltje geven de toon aan. Geleidelijk aan verschijnt er een gourmand vleugje tedere vanille die een brede glimlach schenkt aan de warme noten van amber en sandelhout.

Topnoten

Citroen, Koffie, Blauwe agave

Hartnoten

Viooltje, Witte freesia, Kamperfoelie

Basisnoten

Amber, Vanille, Sandelhout

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.