Huisparfum Lampe Berger Miel Gourmand 1 liter

Zoom

Vul de fruitige zoetheid aan met het huisparfum Miel Gourmand, waar u maar niet genoeg van krijgt en dat verslavend werkt, en geef toe aan de hedonische behoefte van het kind dat nog altijd in u schuilt!

€ 29,00
Kopen in de Winkel

Honingbijen zijn lang bezig geweest met het verzamelen van de bloemennectar om deze kostbare honing te verkrijgen met zijn warme en zoete geuren die het geurige hart vormen van dit huisparfum Miel Gourmand 1 liter. De verbazingwekkende zonnige zoetheid ervan openbaart heel wat facetten in de delicate combinatie van amandel-sinaasappelbloesem en de fluweelzachte sensualiteit van perzik. De rondheid van de noten wekt onze geurherinnering aan onze kindertijd op en het regressieve aspect van het parfum zet zich verder met de gekarameliseerde aroma’s van groene appel, omrand met de houtachtige vanillegeur van sandelhout. De 1-liter-navulling van het huisparfum Miel Gourmand nodigt u uit om het deze winter gezellig warm te houden bij u thuis. In de bijenkorf gonst het van de activiteit. De kolonie zal zich weldra bij het nest voegen voor de familiereünie. Dit parfum barst van generositeit met zijn gulle geurnoten en zal zeker voor de nodige schwung zorgen tijdens uw feestdagen.

  • Gegarandeerde kleurstofvrije huisparfum
Omdat u het beste verdient, willen wij u vooral op het hart drukken om uw Lampe Berger uitsluitend te gebruiken met de officiële Maison Berger Paris huisparfums.

Omdat u het beste verdient, willen wij u vooral op het hart drukken om uw Lampe Berger uitsluitend te gebruiken met de officiële Maison Berger Paris huisparfums.

Waarom? Alleen de combinatie van de huisparfums van Maison Berger Paris met het katalyseprocedé van de Lampe Berger garandeert u de kwaliteit, optimale werking en de gebruiksveiligheid van de Lampe Berger. Bij gebruik van een (huis)parfum anders dan die van Maison Berger Paris vervalt bovenstaande garantie. Meer weten

Tips voor Gebruik
  • Het gebruik van andere parfums dan die van Maison Berger kan uw brander ernstig beschadigen.
  • Gebruik het Huisparfum Neutre Essentiel om uw brander te reinigen wanneer u een ander parfum wilt gaan gebruiken.
  • Gebruik het Huisparfum Neutre Essentiel om de intensiteit van uw parfum te moduleren door deze aan te lengen.
Hoogte
24 cm
Beedte
8,5 cm
Lengte
7,5 cm
Hoedanigheid
1 liter
Referentie
116147
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Verspreidingsduur
werking 40 u - parfumering 160 u
het huisparfum Miel Gourmand

Miel Gourmand opent met het knapperige van groene appel voordat een fruitig bloemenhart zich openbaart dat oranjebloesem, amandel en perzik combineert. Honing zorgt voor een zachte rondheid in de geurcompositie en geeft het een regressief, bijna verzorgend karakter. Het geheel wordt geaccentueerd met de zoetheid van vanille, karamel en sandelhout.

Topnoten

Groene appel

Hartnoten

Honing, Oranjebloesem, Perzik, Amandel

Basisnoten

Karamel, Vanille, Sandelhout

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.