Anti-Odour Collectie

Anti-Odour Collectie

Elk jaar heeft uw huis een grote lenteschoonmaak nodig. Het is een kans om uw huis te laten ademen en te ontdoen van alle stof en geurtjes. Zelfs op dagelijkse basis helpt onze Anti-odour collectie u om vocht, etensgeuren of de geur van uw huisdieren kwijt te raken! Dit assortiment is verkrijgbaar in specifieke geuren die overeenkomen met de kamers in huis of de onaangename geuren die in de lucht hangen. Hoe kunt u uw huis parfumeren met onze collectie? Onze parfumverspreiders zijn snel en eenvoudig te gebruiken. Plaats gewoon onze parfumverspreider in de juiste kamer en steek de meegeleverde sticks erin. Hoe meer sticks u erin steekt, hoe intenser de geur. Om ervoor te zorgen dat het parfum lang in uw huis blijft hangen, draait u de sticks gewoon eens per week om.

Elk jaar heeft uw huis een grote lenteschoonmaak nodig. Het is een kans om uw huis te laten ademen en te ontdoen van alle stof en geurtjes. Zelfs op dagelijkse basi...

17 Producten

Resultaten - 17 Producten

Filters

Geurbestrijding: neutraliseer onaangename geuren en parfumeer je huis

Je huis is de plek waar je tijd doorbrengt met familie en vrienden, waar je gewoon woont... Het moet aangenaam en gastvrij zijn, zodat je je er elke dag goed voelt. Maar soms vinden onaangename geurtjes hun weg naar binnen: kookluchtjes, muffe geurtjes, vocht-, tabaks- of dierengeurtjes... Hoe raak je sterke, hardnekkige geurtjes in huis kwijt? Om je te helpen ze te neutraliseren, heeft Maison Berger Paris een complete en doeltreffende anti-geurcollectie ontwikkeld. Ontwikkeld op basis van gepatenteerde moleculen, zorgt dit assortiment ervoor dat je gemakkelijk afkomt van onaangename geurtjes, terwijl het je huis subtiel parfumeert.

Effectieve en gebruiksvriendelijke anti-geuroplossingen

Onze anti-geur collectie werkt dankzij onze geurboeketten, die zorgen voor een continue geurverspreiding. Ze kunnen worden bijgevuld met verschillende specifieke geurverspreiders.

Geurboeketten voor continue geurverspreiding

Dankzij hun koude verspreiding door capillaire werking zorgen onze stick diffusers voor de juiste dosering van geuren. Ze hoeven niet bewaakt te worden of aangesloten te worden op het stopcontact en zijn dus veilig en gemakkelijk in gebruik. De geur stijgt op natuurlijke wijze op langs de staafjes en verspreidt zich dan in de lucht. Je hoeft geen lont aan te steken of op een knop van een diffuser te drukken.

Onze boeketten met takjes verspreiden continu de geur, ongeveer 4 weken lang. Ze zijn perfect voor middelgrote ruimtes en laten je van 's morgens vroeg tot 's avonds laat genieten van een aangename geur en een comfortabel, gastvrij huis, elke dag opnieuw.

Onaangename geuren in huis worden geneutraliseerd en de lucht wordt subtiel geparfumeerd. Om de geurverspreiding te optimaliseren of te reactiveren, raden we aan de takjes van het boeket regelmatig om te draaien (ongeveer één keer per week). En om de intensiteit te verminderen, verwijder je er gewoon enkele.

Gepatenteerde moleculen om onaangename geuren te neutraliseren

Onze anti-geur collectie is gebaseerd op een complex van gepatenteerde moleculen die onaangename geurtjes neutraliseren. De doeltreffendheid is getest en goedgekeurd door een panel van deskundige parfumeurs. Het verspreidt een unieke geur en vernietigt onaangename geurtjes in de omgeving.

Als de geurverspreider leeg is, kan hij worden bijgevuld met een van onze antigeurnavullingen voor geurboeketten. Voor gebruiksgemak zijn onze oplossingen gebruiksklaar en hoeven ze niet vooraf te worden gedoseerd. Haal gewoon het boeket uit de doos en vul de fles met de navulling van je keuze. Plaats vervolgens de takjes erin, omringd door de zilveren of gouden ring van de fles.

Onze geuradvullingen zijn ontwikkeld in verschillende specifieke geuren en zijn verkrijgbaar in twee formaten: een klein formaat van 200 ml of een groot formaat van 400 ml. De ideale manier om het hele jaar door te genieten van een aangename lucht!

Een complete collectie om alle onaangename geuren in huis te bestrijden

Maison Berger Paris biedt een assortiment anti-geuroplossingen voor de verschillende problemen die zich voordoen in bepaalde technische ruimtes in huis: de keuken, de badkamer en de wasserij. En om aan elke behoefte te voldoen, hebben onze deskundige parfumeurs ook geurboeketten ontwikkeld om onaangename muffe geurtjes, tabaksgeurtjes of geurtjes van huisdieren te bestrijden. Al deze geuren zijn verkrijgbaar in voorgevulde boeketten of kant-en-klare navullingen. Ontdek onze collectie Les Fonctionnels - Anti-Odour.

Tegen keukengeurtjes

De keuken is een uitnodigende en gezellige ruimte en is een van de centrale kamers in huis geworden. Maar het is ook een ruimte die bijzonder wordt blootgesteld aan intense geuren. Hoewel het altijd aangenaam is om de zoete geuren in te ademen die vrijkomen bij de bereiding van een heerlijke chocoladetaart, kunnen andere geuren de sfeer snel bederven. Etensresten in de koelkast, afval in een vuilnisbak die niet goed sluit, de geur van het koken of bereiden van bepaalde voedingsmiddelen (vis, knoflook en uien, bloemkool of broccoli)... Hoe kun je onaangename kookluchtjes uit je huis verwijderen?

Met onze geur Ma Cuisine Sans Mauvaises Odeurs kun je al die onaangename geuren maskeren. Ons geurige boeket geeft aangename noten vrij van mandarijn en basilicum. In combinatie met roos en lavendel creëren deze aromatische tonen een frisse, bloemige sfeer in de kamer. Tot slot voegen kostbaar hout en amber een warme toets toe.

Tegen wasgeurtjes

De bijkeuken is een van die ruimtes waar mensen veel tijd doorbrengen. Maar deze ruimte kan snel worden overspoeld door onaangename geuren van opstijgende afvoeren, verstopte afvoerputjes of vocht. En geuren uit de vuile wasmand kunnen ook een bron van ongemak zijn!

Ontdek ons parfum Ma Buanderie sans Mauvaises Odeurs om deze onaangename geuren te bestrijden. Deze huisgeur, een perfecte combinatie van gepatenteerde moleculen en muskusachtige bloemennoten, laat je genieten van een subtiel geurende lucht in de wasruimte of andere technische ruimtes. Ylang-ylang en lavendel, jasmijn, roos en pioenroos, vanille en amber... een ideale olfactorische sfeer om dit moment aangenamer te maken!

Geuren in de doucheruimte bestrijden

Net als de wasruimte kan de badkamer soms worden overspoeld door onaangename geurtjes afkomstig van afvoeren, schimmel of vocht. Maar het is belangrijk om een frisse, zuivere sfeer te behouden in deze ruimte van welzijn en hygiëne, dankzij een geurverspreider voor de badkamer. De badkamer is de plek waar je je wast en klaarmaakt, en die moet elke dag schoon en uitnodigend blijven.

Onze geur Ma Salle d'Eau Sans Mauvaises Odeurs biedt je een puur moment van ontspanning en zorgt voor een heerlijke geur in de badkamer. Aquatisch en aromatisch, de hints van lavendel passen perfect bij de mariene noten en eucalyptus. Patchouli en eikenmos voegen een vleugje elegantie toe aan deze delicate geur.

Tegen muffe geuren

Als een huis niet vaak bewoond wordt, niet voldoende geventileerd wordt of te vochtig is, kan het onaangename muffe geuren verspreiden. Ze doen denken aan kelder- of garagegeuren en kunnen snel onaangenaam worden. Dus hoe verwijder je een muffe geur uit de slaapkamer van een oud huis of appartement?

Om van deze ongewenste geuren af te komen, heeft Maison Berger Paris Mon Intérieur Sans Odeurs de Renfermé ontwikkeld. Bergamot, hyacint, roos en lelietjes-van-dalen: er komen aangename, zoete bloemennoten vrij. Groene en mariene noten completeren deze geurcompositie, die eindigt met een vleugje witte muskus en amber. Een huisparfum dat je huis schoon en nieuw doet aanvoelen!

Tegen dierengeuren

Hoewel ze ons dagelijks liefde en plezier brengen, kunnen onze huisdieren soms de bron zijn van bepaalde onaangename geuren. Als troost voor haarballen kunnen katten en honden bijvoorbeeld de nogal onaangename geur van nat haar verspreiden. En ook de kooien van konijnen en andere knaagdieren zijn vaak bronnen van geuren die we beter kunnen missen!

Onze Mon Intérieur Sans Odeurs d'Animaux geur helpt je om geurtjes van huisdieren, kattenbakvulling of kooien te neutraliseren. Deze fruitige, bloemige huisgeur verspreidt delicate, pittige noten van bergamot en appel. Subtiele noten van sandelhout, vanillehout en musk maken deze unieke geur compleet.

Tegen tabaksgeuren

Of je nu elke dag thuis rookt of af en toe vrienden op bezoek hebt die roken, de geur van sigaretten en koude tabak is bijzonder onaangenaam en hardnekkig. Ze hebben de neiging om gemakkelijk door te dringen in stoffen van sofa's, gordijnen en al je huishoudlinnen.

Onze Mon Intérieur Sans Odeur de Tabac geur is perfect voor het verwijderen van sigaretten- en asbakgeuren in huis, met zijn warme, houtachtige geur. De noten van ceder en dennenbalsem worden subtiel versterkt door de zachtheid van amber en muskus. Een oriëntaalse geur die ideaal is voor een tabaksvrij huis dat even fris is als altijd!