Navulling Mist Diffuser by Starck Peau de Soie

Zoom

Laat u verrassen door hoe het huisparfum Peau de Soie zich onverwacht oriënteert, waarbij de ingrediënten elkaar aantrekken, verleiden en op elkaar reageren.

€ 10,95
Kopen in de Winkel

Philippe Starck fascinatie voor vrouwen bracht hem ertoe om het persoonlijke parfum Peau de Soie te creëren. Zijn samenwerking met Maison Berger Paris stelt hem nu in staat er een andere dimensie aan te geven dankzij de huisparfumversie. De navulling van de elektrische mistdiffuser by Starck Peau de Soie deconstrueert de stereotypen die met vrouwelijkheid worden geassocieerd en roept in plaats daarvan de mysterieuze realiteit ervan op. Dit parfum is ontwikkeld rond een mannelijke, eerder muskusachtige en aromatische geurkern, maar levert ook fruitige en bloemige noten van kers, en iets delicatere en sensuelere tonen van viooltjes en iris. Dit mannelijke en vrouwelijke duo wordt in evenwicht gehouden door een houtachtige en chyprebasis, die het geheel zijn krachtige karakter geeft. Deze navulling voor de elektrische mistdiffuser by Starck Peau de Soie is gebruiksklaar en verspreidt de juiste hoeveelheid huisparfum in een lichte nevel in de lucht. U kunt ook de intensiteit van het parfum regelen met onze elektrische mistdiffuser en zijn programmeerbare functies. Hij is gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening.

  • Gebruiksklare oplossing met precies de juiste dosis parfum, om het risico van een te hoge of te lage dosering te vermijden. Beperkt kalkaanslag en vuil.
Tips voor Gebruik
  • Gebruik alleen de navullingen die specifiek ontwikkeld zijn voor de Mist Diffuser van Maison Berger Paris
Hoogte
15,4 cm
Beedte
8 cm
Lengte
7,3 cm
Hoedanigheid
475 ml
Referentie
006848
Wettelijke Informatie
Bevat : 1,2-benzisothiazoline-3-on. Kan een allergische reactie veroorzaken.
het huisparfum Peau de Soie

Peau de Soie is een paradox, die van een parfum waarvan het vrouwelijke aspect zich openbaart rond het hart van een man. Een contrast tussen het vrouwelijke en het mannelijke, een spel van verleiding van de ingrediënten: kers en viooltjes verenigen zich met moderne aromatische noten om de balans in evenwicht te brengen op een achtergrond met houtachtige en chyprenoten.

Topnoten

Kers, Bergamot, Viooltjes

Hartnoten

Iris, Aromatische Noten, Witte Muskus

Basisnoten

Muskus, Patchouli, Chyprenoten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.