Navulling Parfumverspreider by Starck Peau de Soie 200 ml

Zoom

Elke geurnoot van dit Peau de Soie-parfum vormt een onverwacht, onweerstaanbaar vrouwelijk en verfijnd geurgedicht.

€ 14,95
Kopen in de Winkel

Deze 200 ml-navulling by Starck Peau de Soie voor de parfumverspreider straalt een grote vrouwelijke gevoeligheid uit en neemt u mee in een opwindende olfactorische rollercoaster. Philippe Starck wilde de paradox tussen het mannelijke en het vrouwelijke oproepen in dit parfum, wat door Maison Berger Paris perfect werd vertaald met een verleidelijk spel van materialen. De zoete delicaatheid van kers sluit zich aan bij de bloemige noten van viooltjes en iris, op een pittig akkoord van bergamot en een krachtig aromatisch hart. Chypre, muskus- en houtachtige noten, die een moderne mannelijke toets aan het parfum geven, zorgen voor contrast en evenwicht in dit fluweelachtige effect. De 200 navulling by Starck Peau de Soie voor de parfumverspreider oefent een soort mysterieuze fascinatie uit. Het unieke karakter maakt het tot een originele, unieke geurcompositie die zich onderscheidt. Er ontstaat een emotionele en immateriële band tussen u en deze geur, zoals bij een eerste ontmoeting. Waarom kiest u niet opnieuw voor deze ervaring met een grotere fles, ons 400ml-formaat!

  • Om uw welzijn te garanderen, beantwoorden onze producten aan zeer strenge richtlijnen. Maison Berger verplicht zich uitsluitend perfect beheerste en gecontroleerde stoffen via de lucht te verspreiden.
  • Gegarandeerde kleurstofvrije huisparfum
Tips voor Gebruik
  • Keer de staafjes regelmatig om, zodat het parfum steeds verspreid wordt.
  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
Hoogte
15,8 cm
Beedte
6,8 cm
Lengte
3,7 cm
Hoedanigheid
200 ml
Referentie
006823
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bevat : linalyl acetate, 4-tert-butylcyclohexyl acetate, linalool, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphtyl)ethan-1-one, alpha-isomethyl-ionone, citronellol, geraniol, benzyl salicylate, cyclamen aldehyde. Kan een allergische reactie veroorzaken.
het huisparfum Peau de Soie

Peau de Soie is een paradox, die van een parfum waarvan het vrouwelijke aspect zich openbaart rond het hart van een man. Een contrast tussen het vrouwelijke en het mannelijke, een spel van verleiding van de ingrediënten: kers en viooltjes verenigen zich met moderne aromatische noten om de balans in evenwicht te brengen op een achtergrond met houtachtige en chyprenoten.

Topnoten

Kers, Bergamot, Viooltjes

Hartnoten

Iris, Aromatische Noten, Witte Muskus

Basisnoten

Muskus, Patchouli, Chyprenoten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.