Navullingen autodiffuser Velours d'Orient

Zoom

Het parfum Velours d’Orient is heerlijk discreet en elegant en onthult vrouwelijke bloemige noten met een uitgesproken eigentijdse sensualiteit.

€ 8,95
Kopen in de Winkel

Deze navullingen van de autodiffuser Velours d’Orient zullen u betoveren met hun sensuele bloemige charme en hun contrasterende spel van lichte en donkere parfumnoten. De kracht van klaproos, in combinatie met de frisheid van citrus- en koffiearoma’s, zet meteen de toon van de geur. Het karakter van deze compositie wordt nog meer uitgesproken door de kruidige roze peper, enigszins verzacht door de zachte zonnige vrouwelijkheid van oranjebloesem. Op de achtergrond rondt een vleugje vanille dit geheel af met een warme amber- en houtgeur. Genoeg om alle passagiers mee te nemen voor de rit! Met een matige intensiteit van 3 op 5, zorgen de navullingen van de autodiffuser Velours d’Orient voor een aangename geur. Om ervan te genieten, steekt u gewoon één van de keramische geurverspreiders (in dit pakket zitten er twee) in het houdertje van een van onze autodiffusers. Het parfum blijft tot 8 weken aanwezig in uw auto.

  • De verspreidingstijd van een keramische navulling is ca. 4 weken.
Intensiteit van het huisparfum
  • -
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • +
Tips voor Gebruik
  • Zet uw ventilatie aan en optimaliseer de parfumverspreiding door hem zachter of harder te laten blazen.
Hoogte
11 cm
Beedte
9 cm
Lengte
3,2 cm
Referentie
006974
Wettelijke Informatie
Bevat : linalool, eugenol, piperonal, 6,7-dihydro-1,1,2,3,3-pentamethyl-4(5H)-indanone, benzyl salicylate, linalyl acetate, alpha-hexyl-cinnamic aldehyde, 7-hydroxycitronellal, citronellol. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Verspreidingsduur
(+/-) 3 – 5 weken
het huisparfum Velours d'Orient

Levendig, sensueel en verslavend. De energieke geur van de koffiebloesem in combinatie met de opium- en oranjebloesem geeft dit parfum een stoere vrouwelijkheid. Velours d'Orient heeft enkele pittige facetten, die allemaal het mysterie en de heerlijke geur van vanille met een subtiel accent van amber onthullen. Verslavend? Absoluut.

Topnoten

Koffiebloesem, Opiumbloesem, Citrusvruchten

Hartnoten

Oranjebloesem, Roze peper

Basisnoten

Vanille, Amber, Blond Cederhout

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.