Parfumverspreider Géode Givré

Zoom
  • Parfumverspreider Géode Givré
  • Parfumverspreider Géode Givré
  • Parfumverspreider Géode Givré

Tijdloos, functioneel en modern, dat zijn de trefwoorden die deze vrolijke parfumverspreider het beste omschrijven.

kleur : Gematteerd
€ 31,95
Kopen in de Winkel

Zuiverheid en bescheidenheid kenmerken deze parfumverspreider Géode Givré met zijn zilverkleurige grafische lijnen. Armand Delsol liet zich voor het ontwerp van dit bescheiden object inspireren door de regels van de architectonische vormgeving. De zeer klassieke cilindervormige houder is bedekt met een verfrissende, betoverende en delicate lichte matte voile. Samen met een geometrische zeefdruk met een zilverkleurige gloed zorgt deze voor een elegant, verfijnd vleugje moderniteit. De ring geeft het geheel een absoluut eigentijds karakter. De parfumverspreider Géode Givré is reeds gevuld met het huisparfum Caresse de Coton, dat de atmosfeer verfraait met delicate, poederige noten en het aroma van oranjebloesem en muskus. Het huisparfum wordt door middel van capillariteit verspreid door de sticks die met hun mooie vorm uw interieur helemaal af maken. Plaats hem op de plaats van uw keuze en profiteer er het hele jaar door van, want u kunt hem bijvullen!

  • Dit Parfumverspreider is voorgevuld met het parfum Caresse de Coton
  • Navulbaar met de 200ml navullingen van Maison Berger Paris voor de parfumverspreider.
De Vog
Het in Parijs gevestigde designkantoor De Vog beschouwt het object en zijn vorm als middelen om vooruitgang en emoties over te brengen. Het design is voor alles een middel om de zintuigen te prikkelen. Om die reden maakt De Vog het materiaal tot middelpunt van zijn werkwijze. Het kantoor werkt met grote namen uit de wereld van luxe en cosmetica: Lancôme, Guerlain, Hediard, Fauchon, Maxim’s, maar sinds enkele jaren ook Maison Berger Paris. Sommige iconische lampen van het merk werden trouwens aangepast door De Vog, om ze een vleugje moderniteit te geven, zodat ze goed in het tijdsbeeld blijven passen.
Tips voor Gebruik
  • Keer de staafjes regelmatig om, zodat het parfum steeds verspreid wordt.
  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
Hoogte
21 cm
Beedte
6,9 cm
Lengte
6,9 cm
Mateerial
Verre dépoli
kleur
Gematteerd
Referentie
006838
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Verspreidingsduur
(+/-) 4 - 6 weken
het huisparfum Caresse de Coton

Het Huisparfum Caresse de Coton biedt een geruststellende, lichte en zeer elegante zoete sfeer met een aangename, weldadige geur. Deze bloemige geur begint met noten van properheid, gevolgd door een lieflijk boeket van rozen en oranjebloesem als hartnoot. Deze nieuwe parfumcompositie wordt omhuld door een zoete honinggeur, gevolgd door vanille en witte muskus.

Topnoten

Roos, Frisse noten, Aldehyden

Hartnoten

Oranjebloesem, Poederige noten

Basisnoten

Cederhout, Muskus, Vanille

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.