Er was eens, Lolita Lempicka x Maison Berger Paris
Wanneer een unieke en talentvolle stiliste en een alom voor zijn vakmanschap erkend Maison elkaar ontmoeten...
Dan ontstaat er een collectie romantische producten
die zo uit een sprookje weggelopen zouden kunnen zijn.
Om zonder mate van te genieten.
EEN EXCLUSIEVE COLLECTIE Val voor de betoverende stijl en unieke geur

Maison Berger Paris heeft een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan haar verhaal. Met de producten uit de Lolita Lempicka collectie, belooft iedere dag uniek, subtiel en droomachtig te worden. Als een fee boog de ontwerpster zich over de stijliconen van Maison Berger Paris om er een vleugje poëzie aan toe te voegen. Zo werden de Lampe Berger, de parfumverspreider met sticks en de geurkaars omhuld met een paarse- en/of doorzichtige glans, gouden toetsen, klimopbladeren en een libelle.

Daarnaast zal de unieke geur van het Lolita Lempicka huisparfum u eveneens in vervoering brengen. Voor de eerste maal in de historie is er namelijk een lichaamsparfum gekopieerd in het geurenpalet van een huisparfum. Een technisch hoogstandje van Maison Berger Paris dat de volle delicatesse, sensualiteit en vrouwelijkheid van ‘’Mon  Premier Parfum’’ van Lolita Lempicka heeft kunnen bewaren.


De unieke know-how van Maison Berger Paris is opnieuw volledig tot zijn recht gekomen in deze bijzondere collectie.

EEN EXCLUSIEVE COLLECTIE
Het Huisparfum Lolita Lempicka

Alles begint met de frisse noten van steranijs en de pittige geur van klimop. Maar al snel is daar een heerlijke belofte, met een oosters, zinnelijk boeket van zoethoutbloesem. De heerlijke geur wordt overgenomen door de hartnoot, die verrijkt wordt met bloemige noten: het blad van viooltje zorgt voor elegantie, terwijl de iris de nodige subtiliteit meebrengt. De basisnoot van Tonkaboon, romig hout, cistusroos en karamel versterkt nog het sensuele, zoete karakter.

TOPNOTEN

Citroen, Abrikoos, Zwarte kers

HARTNOTEN

Jasmijn, Iris

BASISNOTEN

Viooltje, Wierook

DE ONTWERPSTER
DE ONTWERPSTER Lolita Lempicka, een boeiende en enthousiaste ontwerpster

Lolita Lempicka, Frans icoon, is een mode- en parfumontwerpster. Ze kiest dit pseudoniem uit bewondering voor de roman ‘’Lolita’’ van Vladimir Nabokov en de schilderes Tamara de Lempicka.

Uit bewondering voor het werk van haar moeder, die naaister was, kleedt ze op zesjarige leeftijd zelf haar poppen aan. Geïnspireerd door sprookjes schept ze een wereld vol prinsessen met weelderige jurken. Als volwassene maakt ze zelf haar kleding waarbij ze zich laat inspireren door de grote modebladen.

Deze talentvolle, romantische en verfijnde vrouw creëert in 1983 haar merk Lolita Lempicka en ontwerpt haar eigen parfumcollectie met behulp van haar man en later haar drie dochters. In 1977 onthult de ontwerpster haar meest gedurfde project: Mon Premier Parfum. Het parfum, dat een ode aan de vrouwelijkheid is, kent onmiddellijk succes en wordt wereldwijd een bestseller.

ACHTER DE SCHERMEN VAN DE PRODUCTIE Lolita Lempicka vertelt...

"Ik ken Maison Berger Paris al heel lang. Ik herinner me met name de mooie producties in samenwerking met ontwerpers als Arman of Hilton McConnico en ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot deze wereld. De mooie vorm van de modellen wekt de aandacht en hun geuren blijven je je hele leven bij!

Lolita Lempicka Parfums delen dezelfde waarden als die van Maison Berger Paris. Beiden willen we kwaliteitsproducten bieden.

Net als onze flacons zijn de Lampe Bergers prachtige items. Zij geven een interieur stijl en de huisparfums zorgen voor een eigen atmosfeer. Alsof het huisparfum een eigen persoonlijkheid verspreidt.. En het bewerkte glas doet ook aan onze parfumflacons denken!

Wij zijn er trots op de 120e verjaardag van Maison Berger Paris in 2018 te hebben mogen vieren door de fans van ‘’Mon Premier Parfum’’ de mogelijkheid te bieden hun interieur in deze zo herkenbare geur te omhullen."

ACHTER DE SCHERMEN VAN DE PRODUCTIE
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

120 jaar geschiedenis en innovatie ten dienste van uw zintuigen en uw welzijn.