84 Producten

Resultaten - 84 Producten

Lampe Berger Vibes Prune

45€
Gratis bezorging

Gratis bezorging

Bij een bestelling vanaf 45€

Lampe Berger Molécule Grise

55€

Lampe Berger Carrée Nude

42,50€

Lampe Berger Boule Noire

42,50€

Lampe Berger Alpha Prune

55€
Summer Collectie

Summer Collectie

Kleur en frisse parfum zijn uit! Haal de zomer in huis!

Lampe Berger Géode Givrée

49,95€

Lampe Berger Alpha Noire

55€

Lampe Berger Jungle Blanche

98,50€
Parfum van de Maand

Parfum van de Maand

Profiteer van onze aanbiedingen en kortingen op huisparfums en collecties.
Filters

Lampes Berger: de handtekening van ons huis sinds 1898

De Lampe Berger, het eerste object gecreëerd en gepatenteerd door ons huis, is en blijft een integraal onderdeel van onze geschiedenis. Beroemd om de manier waarop het werkt en zijn katalytische diffusiesysteem, stelt het je in staat om je huis te zuiveren en te parfumeren. Elegant en eenvoudig in gebruik, wordt het ook een essentieel onderdeel van je inrichting! Ontdek onze collectie en koop je katalytische lamp in een paar klikken op onze online shop.

Achter de Lampe Berger, een geschiedenis en Franse knowhow...

Het verhaal van de Berger lamp begint aan het einde van de 19e eeuw - in 1898. Maurice Berger, een apotheker, ontwikkelde een katalytisch diffusiesysteem om ziekenhuislucht te zuiveren en te zuiveren door geuren te vernietigen. Zijn lamp kreeg geleidelijk een geuraspect, waardoor delicate, aangename geuren konden worden verspreid. In de jaren 1930 werd de lamp op grotere schaal verkrijgbaar en vond hij zijn weg naar veel huizen. Het nauwgezette ontwerp weerspiegelt de expertise van Franse ambachtslieden en maakt van de Berger lamp een echt decoratief object, dat zeker het verzamelen waard is.

Deze iconische geur, een emblematische referentie in de wereld van Maison Berger Paris, heeft de tand des tijds doorstaan en zich aangepast aan veranderende modes en trends. Meer dan een eeuw na de creatie is het nog steeds het beroemdste huisparfum ter wereld en het symbool van het succes van een creatief en innovatief Frans huis, dat altijd streeft naar uitmuntendheid. De neus van ons huis werkt samen met onze parfumeurs in Grasse. Al onze ontwerpers en geurexperts werken dagelijks aan de ontwikkeling van nieuwe geuren en bieden je een onvergelijkbare olfactorische ervaring.

Een zuiverend, geurig gebaar in een elegant, decoratief object

Onze katalytische lamp is een zorgvuldig ontworpen geurobject dat zowel nuttig als decoratief is. Maar wat is een lampe Berger precies? Wat is er speciaal aan de innovatieve technologie die in onze lampen wordt gebruikt? En welke verschillende geuren en designs zijn verkrijgbaar?

Een unieke, gepatenteerde katalytische lamp om geuren te neutraliseren

Onze lamp werkt anders dan andere geursystemen, dankzij de unieke diffusietechnologie en gepatenteerde brander. De warmte die wordt gegenereerd door katalyse trekt de moleculen aan die verantwoordelijk zijn voor onaangename geuren: het maskeert ze niet, maar vernietigt ze en voorkomt dat ze opnieuw samenkomen. Een van de eerste voordelen van het gebruik van een Berger lamp is dat het gemakkelijk is om de binnenlucht te zuiveren.

De lucht is schoner en gezonder, vrij van onaangename muffe, vochtige, kook- of tabaksgeuren... Onze geurrituelen zijn getest volgens uiterst strenge kwaliteitsprotocollen en maken gebruik van kwaliteitsgrondstoffen en zijn niet giftig en onschadelijk.

Een subtiel, delicaat geurritueel en een veelheid aan geuren

Onze katalytische lamp zuivert niet alleen de lucht, maar kan ook gebruikt worden om het interieur te parfumeren. Ze verspreidt delicate, subtiele geuren zonder de atmosfeer te verzwaren. Het fijne, delicate verspreidingssysteem zorgt voor een snelle, gelijkmatige en langdurige geur, om een warme, ontspannen sfeer in huis te creëren.

Om te voldoen aan alle seizoenen en smaken, is onze collectie gepatenteerde lampen verkrijgbaar in een breed scala aan geuren. Bloemige of fruitige geuren, gourmand- of oriëntaalse noten, pure en frisse akkoorden... Aan jou om de ideale olfactorische sfeer voor je huis te kiezen!

Een decoratief object in een grote verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren

Door de jaren heen zijn onze geurrituelen ook decoratieve objecten geworden. Lampe Berger in wit, blauw, zwart, roze of groen, in glas of porselein, vintage of design... Verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan volumes, kleuren en materialen, passen ze zich gemakkelijk aan alle stijlen van interieurdecoratie aan en kunnen ze in veel ruimtes worden geïnstalleerd (in de keuken, de woonkamer of op het terras, bijvoorbeeld).

Van de meest klassieke vormen tot de meest gedurfde, avant-gardistische ontwerpen, er is iets dat bij elke smaak past. Ze zijn er ook in verschillende prijsklassen, in tijdloze vlaggenschipcollecties: ontdek bijvoorbeeld onze essentiële collecties met ronde, vierkante en ovale lampen, of onze Lolita Lempicka en Starck collecties met meer verfijnde ontwerpen.

Hoe kies ik de juiste lamp?

Om er zeker van te zijn dat je de juiste Lampe Berger kiest, begin je met jezelf te vragen naar je behoeften en je voorkeuren voor gebruik. We bieden een breed scala aan geurhouders en diffusors, elk met zijn eigen kenmerken en specifieke licht- en bedrijfsmodi.

Ben je op zoek naar een decoratieve, tijdloze geur om de lucht te zuiveren en je huis te parfumeren? Dankzij het katalytische verspreidingssysteem is de Lampe Berger het perfecte ritueel om onaangename geuren te elimineren en aangename geuren vrij te geven in je huis. De actieve geurverspreiding is ideaal om een grote ruimte eenmalig te parfumeren. Je hoeft alleen maar de juiste geur te kiezen om te genieten van een schoon, gastvrij huis.

Voor een geurbeleving waarvoor je geen verlichting of verbranding nodig hebt, kies je onze geurboeketten, die geur koud verspreiden door capillaire werking. Onze elektrische diffusors zijn echte concentraten van technologie, waarmee je de manier waarop de geur wordt verspreid kunt aanpassen. Night&Day diffusers dompelen je kamer onder in een ontspannende geur- en visuele sfeer. Onze geurkaarsen zijn ook perfect om snel en eenvoudig een ontspannen sfeer in huis te creëren. En om te genieten van aangename geuren in de auto, ontdek onze auto diffusers.

Hoe gebruik ik een katalytische lamp?

Voor het beste resultaat volg je de instructies van de Lampe Berger: nadat je de fles hebt gevuld met de trechter (tot de helft), steek je de lont van de brander in de lamp en breng je de stop aan. Wacht 20 minuten, zet dan de brander aan en wacht 2 minuten. Doof de brander door op de vlam te blazen en plaats het veiligheidsframe: je katalytische lamp zal je huis zuiveren en parfumeren (20 minuten gebruik is genoeg voor een kamer van ongeveer 10 m2). Om de verspreiding te stoppen, verwijdert u het veiligheidsframe en plaatst u de snuiver op de brander. Plaats ten slotte het frame terug op de lamp.

Welk product moet ik in de lamp doen? Uw katalytische diffuser mag alleen worden gebruikt met Maison Berger Paris geuren, om beschadiging van de brander te voorkomen. Om een optimale gebruikskwaliteit te garanderen en de levensduur te verlengen, vervangt u de brander elke 200 lampen of elk jaar. Haal de brander uit de lamp als u hem enkele weken niet gebruikt.

Geurproducten online en in onze winkels te koop

Ontdek al onze referenties en collecties op onze website en in onze winkels: vind onze fysieke verkooppunten met behulp van onze store locator.

Je kunt je Lampe Berger en lampvullingen online kopen, zonder dat je ergens naartoe hoeft. Je vindt er ook alle originele onderdelen en accessoires voor je Lampe Berger (brander, trechter, brandblusser, houder, enz.) om er goed voor te zorgen. Ontdek tot slot al onze nieuwe producten en onze geschenksets voor originele cadeaus!