Navulling parfumverspreider Château de Versailles® 500ml Appartement du Roi

Zoom

Een Château de Versailles® parfum, geïnspireerd door de appartementen van koning Lodewijk XIV, met majestueuze noten van dennen, bijenwas, honing en ceder.

Gratis verzending
€ 50,00
Kopen in de Winkel

De navulling voor het parfumverspreider Château de Versailles® 500 ml Appartement du Roi nodigt u uit achter de schermen van het regentschap van de Zonnekoning te kruipen. Het parfum combineert houtachtige akkoorden van Landes dennen, sinaasappel, bijenwas en witte honing en roept de weelderigheid op van de stoffen, meubels en inrichting van de koninklijke residentie, waarvan de slaapkamer van de koning een van de meest prestigieuze representaties is.

Ga zonder omhaal op een olfactorische en historische ontdekkingstocht naar het kostbare houtwerk dat met bijenwas is gepatineerd…

Schenk het parfum in uw parfumverspreider en laat de sticks intrekken om thuis ten volle te genieten van de koninklijke en majestueuze sfeer dit parfum; met de navulling parfumverspreider Château de Versailles® 500ml Appartement du Roi.

  • Om uw welzijn te garanderen, beantwoorden onze producten aan zeer strenge richtlijnen. Maison Berger verplicht zich uitsluitend perfect beheerste en gecontroleerde stoffen via de lucht te verspreiden.
  • Parfum gegarandeerd zonder kleurstof
Hoedanigheid
500 ml
Referentie
006881
Wettelijke Informatie
Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Kan een allergische reactie veroorzaken. Gevaarlijk. Neem de voorzorgsmaatregelen voor gebruik in acht.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.