Navulling parfumverspreider Château de Versailles® 500ml Boudoir de la Reine

Zoom

Een Château de Versailles®-geur geïnspireerd op het Boudoir van Marie-Antoinette, met noten van roos en vanille voor een elegante en intieme sfeer.

Gratis verzending
€ 50,00
Kopen in de Winkel

De navulling voor parfumverspreider Château de Versailles® 500ml Boudoir de la Reine nodigt u uit op een privéplek waar alle geheimen goed bewaard bleven. Laat u verleiden door deze kruidige bloemengeur, een eerbetoon aan Marie-Antoinette, een liefhebster van bloemen en een liefhebster van geuren, waar zoetheid en verfijning in elkaar overlopen.

Roosnoten brengen elegantie in deze geur, terwijl komijn een kruidige toets toevoegt, zo warm als een omhelzing. Tot slot is het de bedwelmende vanille die de zintuigen subtiel streelt, voordat hij wordt meegenomen door de houtachtige diepte van sandelhout.

Schenk het parfum in uw parfumverspreider en laat de sticks intrekken om thuis ten volle te genieten van de elegante, intieme sfeer van deze geur; met de navulling parfumverspreider Château de Versailles® 500 ml Boudoir de la Reine.

  • Om uw welzijn te garanderen, beantwoorden onze producten aan zeer strenge richtlijnen. Maison Berger verplicht zich uitsluitend perfect beheerste en gecontroleerde stoffen via de lucht te verspreiden.
  • Parfum gegarandeerd zonder kleurstof
Hoedanigheid
500 ml
Referentie
006883
Wettelijke Informatie
Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Kan een allergische reactie veroorzaken. Gevaarlijk. Neem de voorzorgsmaatregelen voor gebruik in acht.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.