Navulling parfumverspreider Château de Versailles® 500ml Chapelle Royale

Zoom

Een parfum dat doet denken aan de Chapelle Royale in het Château de Versailles®, een mix van wierook, cipres en eikenmos voor een heilige sfeer.

Gratis verzending
€ 50,00
Kopen in de Winkel

Deze navulling voor parfumverspreider Château de Versailles® 500ml Chapelle Royale dompelt u onder in het mystieke en heilige aura van de Chapelle Royale in het Château de Versailles. Wierooknoten voeren u mee naar plechtige gebeden, terwijl cipres, ceder en eikenmos een houtachtige toets toevoegen die doet denken aan het prachtige houtwerk van de kerk. Als een reis terug in de tijd omhult dit parfum de zintuigen in de vrome sfeer van koninklijke ceremonies.

Schenk het parfum in uw parfumverspreider en laat de sticks intrekken om thuis ten volle te genieten van de spirituele en tijdloos heldere sfeer van dit parfum; met de navulling parfumverspreider Château de Versailles® 500ml Chapelle Royale.

  • Om uw welzijn te garanderen, beantwoorden onze producten aan zeer strenge richtlijnen. Maison Berger verplicht zich uitsluitend perfect beheerste en gecontroleerde stoffen via de lucht te verspreiden.
  • Parfum gegarandeerd zonder kleurstof
Hoedanigheid
500 ml
Referentie
006877
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.