Navulling parfumverspreider Château de Versailles® 500ml Eaux des Rois

Zoom

Een Château de Versailles® Eaux des Rois geur geïnspireerd op de favoriete geur van de Zonnekoning, met noten van oranjebloesem en petit grain, voor een verkwikkende koninklijke ambiance.

Gratis verzending
€ 50,00
Kopen in de Winkel

Dit navulling voor parfumverspreider Château de Versailles® 500ml Eaux des Rois is gemaakt als een tijdloos parfum, het Eaux des Rois parfum wordt gedomineerd door oranjebloesem, de favoriete parfum van Louis XIV. Deze navulling van 500 ml geeft een verkwikkende uitbarsting van citrus, bergamot en petit grain, omringd door houtachtige noten van ceder en vetiver die u meenemen naar het hart van de tuinen van het kasteel.

Schenk het parfum in uw parfumverspreider en laat de sticks intrekken om thuis ten volle te genieten van de koninklijke, verkwikkende sfeer van dit parfum; met de navulling voor parfumverspreider Château de Versailles® 500ml Eaux des Rois.

  • Om uw welzijn te garanderen, beantwoorden onze producten aan zeer strenge richtlijnen. Maison Berger verplicht zich uitsluitend perfect beheerste en gecontroleerde stoffen via de lucht te verspreiden.
  • Parfum gegarandeerd zonder kleurstof
Hoedanigheid
500 ml
Referentie
006878
Wettelijke Informatie
Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Kan een allergische reactie veroorzaken. Gevaarlijk. Neem de voorzorgsmaatregelen voor gebruik in acht.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.