Navulling parfumverspreider Château de Versailles® 500ml Galerie des Glaces

Zoom

Een Château de Versailles®-parfum geïnspireerd door de Galerie des Glaces, waar grootsheid en frisheid elkaar ontmoeten, met noten van amber, vanille en musk.

Gratis verzending
€ 50,00
Kopen in de Winkel

Deze navulling voor het parfumverspreider Château de Versailles® 500ml Galerie des Glaces neemt u mee naar een emblematische plek van doorgang en ontmoetingen: de Galerie des Glaces. Het parfum weerspiegelt een sensuele sfeer waar de zachte geuren van amber, vanille en musk zich vermengen. U zult zeker verliefd worden op deze overdadige ambergeur die alle majesteit van dit historische monument in zich opneemt.

Schenk het parfum in uw parfumverspreider en laat de sticks intrekken om thuis ten volle te genieten van de weelderige, lichtgevende sfeer van dit parfum; met de navulling parfumverspreider Château de Versailles® 500ml Galerie des Glaces.

  • Om uw welzijn te garanderen, beantwoorden onze producten aan zeer strenge richtlijnen. Maison Berger verplicht zich uitsluitend perfect beheerste en gecontroleerde stoffen via de lucht te verspreiden.
  • Parfum gegarandeerd zonder kleurstof
Hoedanigheid
500 ml
Referentie
006879
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.