Navulling parfumverspreider Château de Versailles® 500ml Opéra Royal

Zoom

Een parfum geïnspireerd door de Opéra Royal in het Château de Versailles®, met houtachtige noten, wierook, kaneel en vanille voor een dramatische sfeer.

Gratis verzending
€ 50,00
Kopen in de Winkel

De navulling voor parfumverspreider Château de Versailles® 500ml Opéra Royal nodigt u uit voor een theatrale voorstelling van een rijk, veelzijdig parfum geschreven voor een koninklijke omgeving waarin houtachtige noten en wierook de onvermoede architectuur van de locatie onthullen. Honing, kaneel en iris roepen de pracht en rijkdom op van het decor, naar het beeld van deze plaats van festiviteiten.

Schenk het parfum in uw geurverspreider en laat de sticks intrekken om thuis ten volle te genieten van de verfijnde en dramatische sfeer van dit parfum; met de navulling parfumverspreider Château de Versailles® 500ml Opéra Royal.

  • Om uw welzijn te garanderen, beantwoorden onze producten aan zeer strenge richtlijnen. Maison Berger verplicht zich uitsluitend perfect beheerste en gecontroleerde stoffen via de lucht te verspreiden.
  • Parfum gegarandeerd zonder kleurstof
Hoedanigheid
500 ml
Referentie
006880
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.