Navulling parfumverspreider Château de Versailles® 500ml Trianon

Zoom

Een parfum geïnspireerd door het Trianon in het Château de Versailles®, met de bloemige delicatesse van de omgeving met noten van Ylang Ylang, anjer en tuberoos.

Gratis verzending
€ 50,00
Kopen in de Winkel

De navulling voor het parfumverspreider Château de Versailles® 500ml Trianon nodigt u uit voor een zintuiglijke wandeling door de Trianon tuinen, een ware bloemenwervelwind.

Gecombineerd met muurbloemen, anjers en oranjebloesem verspreiden de tuberozen uit de Koningstuin in Toulon ‘s avonds een gul, overheerlijk en sensueel parfum, wachtend om gewaardeerd te worden door gasten of andere nieuwsgierige bezoekers van het Koninklijk Hof.

Schenk het parfum in uw parfumverspreider en laat de sticks intrekken om thuis ten volle te genieten van de delicate, landelijke sfeer van dit parfum; met de navulling parfumverspreider Château de Versailles® 500ml Trianon.

  • Om uw welzijn te garanderen, beantwoorden onze producten aan zeer strenge richtlijnen. Maison Berger verplicht zich uitsluitend perfect beheerste en gecontroleerde stoffen via de lucht te verspreiden.
  • Parfum gegarandeerd zonder kleurstof
Hoedanigheid
500 ml
Referentie
006884
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.